fredag 7 september 2018

Blum skenor

En stomskena, många användningsområden De beprövade TANDEMBOX- skenorna övertygar med sin svävande lätta gång. Detta tack vare de slitstarka hjulen av.


Miljontals med beprövade TANDEMBOX- skenor övertygar med sin svävande lätta gång och imponerande funktionalitet. Expansionsbeslag Blum Tandembox.


Tandembox boxsystem med dolt skensystem för lådor och utdrag av metall.

Med integrerad Blumotin stänger du lådorna mjukt och tyst. I produktgruppen Lådexpansioner hittar du ett stort sortiment av lådskenor och lådsidor från BLUM. De flesta skenorna har integrerad BLUMOTION.


Jag har dock ett krav, skenorna får inte synas. Blum Movento är de skenor jag hittat som kommer närmst med 750mm skena.


Skånebeslag erbjuder Blum Tandem expansionsbeslag - ett dolt skensystem för trälådor. Beslagstillverkaren Blum producerar beslag för klaffar, utdrag och lådor.

Kullagrade skenor med hög referenslast löper mjukt medan samma skena. TANDEMBOX är ett oerhört mångsidigt Boxsystem med dolda skenor för lådor och utdrag av metall. Scandoor har valt att använda lådor från BLUM. En låda består av två lådsidor, botten, bakstycke, frontbeslag och skenor.


Blums unika skensystem för trälådor finns sedan tidigare med BLUMOTION-funktion. De nya skenorna är utrustade med TIP-ON-funktion och har samma. Monteringsplatta av stål till Blum gångjärn. Här ser du Luckdämpare för köksluckor.


Köp nya Luckdämpare hos Beslagsbutiken. Vi har många varianter av Luckdämpare. Om 65-kg- eller 80-kg- skenor används, montera stycken Blum -distansdämpare för skåp med tätningslist.


Blekin­getjej­en Visa endast. Blum, finns nu på lager hos Theofils beslag. Theofil Carlsson AB, med varumärket Theofils beslag.


Den nya öppningsfunktionen för TANDEMBOX plus BLUMOTION flexibel och användarvänlig. Går att beställa med skena med mjukstängning eller utan skena.

Lådorna i björk glider på Blum skenor med dämpande stängning som är smart dolda under lådan. Lägg lådan på de utdragna skenorna och skjut in den. Våra lådor är monterade på skenor från världsledande Blum. De går att dra ut hela lådans läng och de är mjukstängande.


Handtag, knoppar och krokar till beslag och upphängning Titta in till oss när du letar efter nya beslag till köket. Vi på Blum hoppas att den nya versionen ska underlätta ditt dagliga arbete och bidra till att lösa dina kunders öns. Ta bort det som är i vägen.


Montera Blum -distansdämpare eller distansdämpare för tätningslister. Blum är ett internationellt verksamt företag som är specialiserat på tillverkning av funktionella möbelbeslag. De använder sig av samma lådinsatser, skenor, gångjärn från Blum. Installera Blum gångjärn på en skåpdörr kan göras själv.


Fäst lister till skenorna hos sängramen med gångjärn för att medge träskivorna höjas. Liksom tidigare kan du med de nya MOVENTO- skenorna justera frontens.


Letar du efter lådbeslag skenor ? Lådbeslag Gör om gamla tröga lådor till moderna självstängande lådor med expansionsbeslag. Här hittar du delarna som behövs. Konsol i vitlackad furu med.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.