måndag 22 oktober 2018

Blum lådsystem

Givetvis hittar du kompletta tillbehör till Blums populära lådsystem Legrabox, Tandembox och Intivo och för funktionerna Blumotion och TIP-ON här. Blums Metabox är mycket mångsidiga lådor som kan monteras överallt - i kök, badrum, hall, kontor eller butik. Lådorna har BLUMATIC självstängning.


Ja, det är skillnad på leverantör och leverantör. Men vilket lådsystem de har valt. Skånebeslag har Blums Metabox system för lådor och utdrag.

Du kan välja mellan två sorters lådor hos oss när du renoverar ditt kök. Välj system för dina köksskåp och garderober utifrån vilken funktion du vill ha på lådsystemet.


Universell lådinredning för alla lådsystem. Tallrikskasett – Tallrikshållare för Orgaline system, placeras lämpligast i låda. Alla våra kök innehåller högkvalitativa lådsystem och gångjärn från välkända Blum. Skulle du vilja behålla dina gamla skåpstommar kan du få detta lådsystem imonterat.


Inga problem, vi löser det också. Vi jobbar bara med högkvalitativa gångjärn och lådsystem från välkända BLUM.

Här kan ni se ett urval av våra köksluckor. Expansionsbeslag och Lådskenor för alla typer av lådor.


Försedd med låddämpare, fullt utdrag i alla lådor, dubbla stålplåtsidor m inbyggt skensystem och mm tjock botten. Fullt utdragbara lådor gör det enklare att hitta om det du letar efter står längst in. Vi har utvecklat supersmarta lådsystem som passar alla kök. Noblessa produktvisning del Noblessa Sverige.


Diablo Joinery 154views. Sidor och bakstycke är av dubbelvikt vit stålplåt. Scandoor har valt att använda lådor från BLUM. Lådan slide-systemet fungerar med kullager för.


Köksskåpsinredning kan göra kaotiska lådor och svårnådda hörn till snygga och effektiva upplevelser. För vad är väl härligare än att hitta. Vi säljer funktionsbeslag till kök, bad- och övrig snickeriinredning. Vi jobbar med gångjärn, klaffbeslag, lådsystem, samt inredning till lådor.


Du vet väl om att du med hjälp av Blums produktkonfigurator kan se alla delar du behöver för dina lådsystem, skensystem och klaffsystem med mera? Glashyllor och glas för vitrinskåp anskaffas lokalt på plats av återförsäljare.


VIONARO lådsystem De kubistiska lådsidorna i minimalistisk design bildar i kombination med Dynapro utdragsskenor ett modern och elegant.

För att välja rätt modell behöver du veta skåpets yttermått samt att ta reda på vilket lådsystem du har monterat. Tillverkare av gångjärn, lådsystem och allt annat som behövs för att göra ett kök fulländat.


Drömmer du om ett nytt kök eller ett nytt badrum? Du söker kanske nya skjutdörrar till garderoben? Ballingslöv har köksluckor, badrumsmöbler, badrumsinredning. Blum levererar dolda gångjärn.


Standardutdrag med lådsidor höjd mm. Skena med rullar av högkvalitativt syntetmaterial. Nu har vi gjort det enklare och roligare för dig att välja köksö.


Med hjälp av vårt nya verktyg kan du testa olika lösningar utifrån några olika basmodeller. Marknadsföring av gångjärn, lådsystem och klaffbeslag till köks, inrednings- och möbelindustrin.


Skåpets fasad och sidor folierade eller målade. Två breda lådor, funktionssäkra BLUM lådsystem - push-to.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.