fredag 19 oktober 2018

Galvad trappa säljes

Galvad trappa säljes

Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Galvad trappa i gott skick säljes. Finns att hämta på Värmdö. OBS: Objektet måste vara betalt och hämtat innan Augusti. Vi har byggt om och har inte plats för trappan. Beg spiraltrappa ca meter. Då kan en spiraltrappa vara exakt rätt lösning, speciellt om du har lite smått om utrymme. Weland tillverkar gallerdurk, spiraltrappor, raka trappor och räcken.


Vi har också en betydande plåtbearbetning och legoproduktion, där vi kan erbjuda. Vi behöver en trappa - höjd ca en meter. Vi vill gärna ha en nätt trappa i metall.


Det finns färdiga trappkonsoler i galvad stål. Modern historisk industri. Våra renoveringskit är i massivt trä. Det gör att du alltid får en väl fungerande trappa som är anpassad efter dina behov.


Om inte avstigningsplanerna är väldigt stora. Du kan även få din trappa i rostfritt eller syrafast stål. För att hindra obehöriga från att använda trappan kan en följsam segmentsbur av trådgaller monteras.


Galvad trappa säljes

Säljes för konkursbo via nätauktion, utan garanti. Byggmaterial, Spiraltrappa - galvad 3. Störst på begagnade byggvaror. I Byggkatalogen kan du söka och jämföra trappor av metall samlade på ett ställe.


Här hittar du produktinformation, bilder, broschyrer m m. Beställ lofttrappor från Stegfabriken. Denna trappa kan även kompletteras med förlängningsdel, max en skarv per trappa. Sveriges största nätbutik för trappor. Vi levererar varmförzinkad eller galvad plåt som vi idag föredrar att kalla den.


Vi tillverkar även kompletta beslag för bland annat nock och gavel. Givetvis kan spiraltrappan göras både höger- och vänstersvängd. Behöver du en intrångsskyddad trappa kan du välja till vår skyddsbur (av gallerdurk). GRATIS annonsering för alla.


Annonsera begagnade och nya saker. Används vid byggnation av trappor, finns i flera olika dimensioner. Gödeltunna med kran o ramp. Kanske ett galvat i fyrkantsprofil med glas.


Galvad trappa säljes

Trappvinkel i galvad stålplåt. Bygger du nytt eller renoverar och vill ha en trappa i något mer speciellt material som präglar ditt hem på ett nytt. Kompact trappa Spiraltrappa Oak.


Vill du byta trappa inomhus? Hos oss hittar du inspiration för snygga, platsbyggda trappor !

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.