tisdag 16 oktober 2018

Hakar till koppel

Hitta vad du behöver, vi har allt från automation till elektronik. Vi fixar fästen, proffsen bygger resten. Enkelt och smidigt hos Würth. Olika typer av lås och hakar i metall och plast som till exempel plånböcker, koppel, selar och annan fritidsutrustning.


Svarteloxerade hakar med svirvel att använda till koppel för hundar, hästar och katter. BGB- hake för snabbkoppling till halsband.

Vi har koppel med många olika varianter av hakar och koppel till olika ändamål. Letar du däremot efter ett valpkoppel till din nya familjemedlem. Ett schampo som med fördel kan användas till både långa och korta pälsar på alla raser. Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom midsommarafton.


MR- Koppel Expander med ring och krok (pistolhake eller bgb- hake ). Passar jättebra ihop med långlina. Därför har jag valt en hake till mina koppel med en grov båge och som dessutom.


Till dem kaniner som ofta biter av sina koppel, tillverkar jag s. Att hakarna går sönder under promenader är något som absolut inte får hända.

Kromad koppelhake av metall. Anpassad för koppel eller band upp till mm. Pistolhake med vridbar D-ring. Välkända Envys kollektion Phantom. Snyggt och bra koppel till din hund. Det erbjuder en unik stil, robust kvalitet och har en snygg finish med en silverklämma. Köp billiga koppel för hundar här! Länk med två BGB hakar, en i varje ände. I denna artikel lär du dig om hur du syr ett eget koppel till din kanin! Denna artikel är skriven av Tramptass.


SE Ett expanderkoppel från MR- koppel tillverkat i sverige. Kopplet är ställbart runt midjan. Samma koppel bildar också ett midjebälte.


Förutom att haka ihop kopplet behöver växlaren även koppla ihop vagnarnas. Koppel med nitar, 3-faldigt justerbart, tillverkat av mjukt, infettat, brunt koskinn.


Leveranstiden kan variera från beställnng till beställning. BGB hake, Paracord 5lina för flätning av armban hundhalsban koppel, nyckelringar mm. O-ringar, D-ringar, halvstryp kedjor, lås.


Ett läderkoppel utan hake i svart läder.

När du besöker vår hemsida godkänner du att vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen på den här webbplatsen. Jag köpte det här kopplet för att göra joggingturerna med hunden bekvämare. Det är bara till att knäppa fast kopplet runt midjan och ge sig ut.


Det är köldtåligt och håller sig smidigt ner till -4. Vi gör vårt bästa för att hålla lager på koppel med stor hake i nickel eller mässing. Hakar Kontakt Dethär är hakarna som man kan välja mellan när man designar sitt koppel.


Driven av Skapa din egen unika webbplats med anpassningsbara mallar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.