onsdag 31 oktober 2018

Hållare till eltandborste

Se alla erbjudanden och köp nu! Upp till dagars öppet köp! Besök någon av våra Lagershopar eller handla på netonnet. Med en hållare för eltandborstar har du familjens alla tandborstar samlade på samma ställe.


Den lilla plattan rymmer en eltandborste samt fem tandborsthuvuden och. NetOnNet erbjuder ett brett sortiment av eltandborste för renare och friskare tänder.

Våra eltandborstar förbättrar inte bara din munhälsa. Borsthuvuden till din eltandborste. Hitta De Bästa Erbjudanden Online!


Tandläkare är idag överens om att eltandborste är att föredra framför manuell tandborste då den rengör mer effektivt, och rekommenderar den. Spara - % På Online Shopping.


Solna eller skickas per post. Så länge annonsen finns kvar är eltandborsten till salu. Tusentals hemförbättringar från välkända varumärken till ditt hem!

Har sökt med ljus och lykta efter en hållare till tandborsthuvudena. Extra borstar till Braun eltandborstar Oral-B Precision Clean refillborstar 4-pack. Stor guide med prisjämförelse Dessa eltandborstar har experterna utsett till testvinnare Läs mer hos Konsumentmagasinet.


Byt till en eltandborste från Oral-B för att få renare och vitare tänder. Istället för att köpa en egen eltandborste till barnet går det lika bra att använda färgglada borsthuvuden. Har du en fråga av något slag, vill boka en föreläsning eller vill komma i kontakt med mig?


Fyll i formuläret nedan så återkommer jag så fort jag kan. Varför är en eltandborste bättre än en vanlig tandborste?


Den mest uppenbara anledningen till varför en eltandborste är bättre än en manuell tandborste är. Har du och familjen en eltandborste men varsitt borsthuvud?


Effektiv eltandborste med trycksensor och massage. Holder håller ordning på alla borsthuvuden. Please tillåta 1-mm fel på grund av manuell mätning, se till att du inte har något emot. Hållaren är lätt att rengöra och tål även maskindisk.


Ladda enkelt med induktionsfunktion i det snygga glaset. Förhoppningsvis kan vi med hjälp av detta test leda dig fram till rätt val i ditt köp av en eltandborste.


Eltandborsten DiamondClean Smart har upp till veckors batteritid. Vid ditt köp får du med en smidig hållare som.

Alltid i lager, snabb leverans och låg fraktkostnad. Läs om använding av eltandborste vs manuell. Beställ nu eller kontakta kundservice för hjälp och rådgivning.


Få två Philips DiamondClean eltandborstar till priset av en. Kanske världens snyggaste eltandborstar ? Köp online med fri frakt över 500kr och 1-dagars leveransti eller boka och hämta i butik samma dag.


Handla Batteri till Braun Oral-B Tandborste online hos oss på. Reservborste till Oral B (EB-18A). Ställ den upprätt i sin hållare. Tillbehör till tandfyllning.


Tandtråd och hållare produkt (er) hittade. Längdinställning till hårklippare 3-mm - Philip Artikelnr.


Kom ihåg: Hittar du inte din modell under "passar till följande", kontakta vår kundtjänst. I-landsproblem: Har någon ett riktigt fiffigt förslag till hur man kan förvara själva borstarna till eltandborsten ?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.