torsdag 11 oktober 2018

Universal ljuddämpare biltema

Ett avgassystem består av ljuddämpare, katalysator, avgasrör, grenrör samt delar för upphängning. Syftet är att avgaserna ska renas. LJUDDÄMPARE RUND 44MM 90X500MM. Lägg till i shoppinglistan.


Vill att bilen sa lite coolare:). Så tänkt på Biltemas ljuddämpare. Någon här borde ju ha testat, så hur är dem? Titt som tätt så händer det att något i bilen går sönder och slutar fungera.


Universal ljuddämpare biltema

Låter motorn konstigt eller får du tanka bilen oftare än vanligt? Våra verkstäder hjälper dig gärna att hitta felet.


Vi får tag på långt mer än de ljuddämparna som visas på sajten så tveka inte att skicka iväg ett mail till. Kvalité för hemmafixare och proffs.


Reservdelar och tillbehör till mope snöskoter, ATV, scooter, gräsklippare och släpvagn. Filtrera reservdelar efter just din modell. Stort sortiment med eget lager. Information om våra rostfria universal - ljuddämpare.


Universal ljuddämpare biltema

Någon som testat och köpt just ljuddämpare från Biltema. Fungerar de bra eller är det sålig kvalite och passform på dom? Jag har en kompis som jobbar på Biltema som varuplockare. I förrgår kom han förbi när jag var nere i garaget och vi stod och snackade en stund om.


Universal ljuddämpare biltema

Info för mc ljuddämpare universal. Få resultat från sökmotorer i en! Oavsett vilken kvalitet du väljer får du alltid ljuddämpare av typen "rakt igenom" för lägsta mottryck och dragbockade böjar med. Katalysator, Diesel, Universal.


Säkerhetsbälte, universal. Denna slutljuddämpare har mixats för bästa effekt ihop med bra ljudnivå. Hej Har något provat slip-on ljuddämparen från Biltema ? Det krävs lite modifiering på. Att kalla den ljuddämpare är falsk marknadsföring.


Den väsnas så in i helvete. Och bom du åker vägreggat kommer du troligen bli stoppad eller skaffa dig. Visa inlägg från det här ämnet på en sida.


Har tänkt bygga eget twinpipe till min 9-3a, och har då tänkt använda st runda ljuddämpare från biltema och ha längst bak. Finns ingen biltema dämpare som är tyst, sats på ett bättre märke de är värt dom.


Få en massa blickar av folk som skrattar inombords då de ser en bil som. Flexible Universal Joiner Pipe. You are now registered for the Biltema newsletter. Current catalog Read it online About Biltema.


Nån som använt deras värmetåliga färg på dämpare? Står på burken att den inte härdar föräns den värms upp, men står inget om temperatur. Ljuddämpare universal 32mm Typ cigarr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.