fredag 9 november 2018

Blocksteg betong 1200

För kontrastmarkering i första och sista steg välj ett infärgat blocksteg. Beläggning med plattor och marksten. Vår affärsidé är att med ett brett.


Våra blocksteg finns i ett brett urval av olika. Lösa blocksteg underlättar montering och ger maximal flexibilitet.

Blocksteg i betong i olika storlekar och färger Färg: Storlek. Vi erbjuder snabba och trygga leveranser. Besök vår webbshop eller en av våra butiker.


Blocken passar utmärkt för bland annat entrétrappor. De olika utformningarna ger dig möjligheten att skapa. Skapa en pampig trappa med våra blocksteg och trappblock.


Stort sortiment till bra priser. Trappor kan göras såväl i trädgården som vid entréer.

Enkel men mycket stilren bänk i betong. Välj mellan granit eller betong, finns i många olika längder och färger! I de fall det finns utrymme för blocksteg är de att rekommendera framför. Som alternativ till betongplatta kan prefabrice­rade balkar av betong användas.


Köp slänt- och blocksteg för utomhustrappor från Utby Betongvaror. Kontakta oss för inloggningsuppgifter. Finns i färgerna Grå och Antracit. Kan med fördel kombineras med entréplan med borstad stegyta i samma serie Storlek.


Monteringsfärdiga blocksteg utförda i betong med den synliga ytan i grå kvastad betong. Stegen kan även utföras i mörkgrå antracit eller med frilagd ballast. Granitblocksteg - Antracit. MOMS Avlopp och rör: Jor Sand.


Krokstrands Konstbetong AB. De bastanta blocken kan även användas till murar. Se bilder och lär mer om referensobjektet här! Stödmurar Fundament Övrigt. Vi tillverkar entrétrappor i betong.

Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv! Entretrappa av blocksteg i betong. Ny VD till Bohus Betong i. Marksten, plattor, murar, stödmurar, dekorsten.


Att bygga en trappa i sten eller betong är inte svårt men kräver en ganska stor fysisk insats. Sättstegen är rektangulära blocksteg. Med alla de olika mönster, färger.


Natursten och betong kompletterar varandra på ett utmärkt sätt och förstärker varandras bästa egenskaper. Trappa av blocksteg av betongelement kategori B vid nybyggnad. Relaterade produkter i Byggkatalogen. Trappblock i betong som finns i två olika färger.


Mörkpigmenterad betong och brädriven yta. Gjutning av plintar specialprodukter i betong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.