tisdag 27 november 2018

Gamla beslag och krokar

SPECIALBESLAG AB är en oberoende detaljist av inredningsdetaljer som handtag, knoppar, dörrtrycken, möbelbeslag, lås, gångjärn och krokar. Ett stort utbud av krokar i klassisk och tidlös tappning. Välj bland enkelkrokar, dubbelkrokar, länkar och hängare.


Svårt att hitta några trevliga krokar som passar just er? Vi har krokar i alla möjliga olika utseeenden, storlekar och färger för era behov!

Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans. Dekorativa beslag, handtag och knoppar.


Välj mellan olika krokar, knoppar, lådhandtag, och inte minst marknadens bredaste sortiment av handtag för innerdörrar. Nytillverkade beslag och ventiler efter gamla förlagor. Bland knoppar och krokar hittar du beslag som passar till såväl äldre som funkis- och moderna kök.


Till luckor i gamla kök användes ofta ett skåpsvred till. Med hjälp av dessa kan du enkelt byta ut dina gamla handtag och krokar.

Beslag efter gamla förebilder. Efter deras modeller gör vi nu beslag av de välkända. Vi tillverkar dörrar, fönster och måttbyggda kök.


Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Kontakta vår närmaste butik! Sidan är under konstruktion.


På sikt kommer information om våra kampanjer, nya och intressanta varor och. All heminredning på ett och samma ställe. Flexibla leveranser och returer. Spara en massa pengar här!


Att ha inomhus som utomhus. I olika material och modeller bla. Välkommen till Sekelskifte och våra beslag till gamla hus!


Och detsamma gäller design och material när det gäller handtag och beslag, det rustika, antika och gamla är faktiskt här för att att stanna! Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter.

Krokar och hängare i metall och porslin för alla behov. Extra lång skylt för att täcka över skruvhål från gamla trasiga handtag. Hos oss hittar du bla följande beslag. Vi tillhandahåller allt du behöver för att renovera ditt gamla hus.


Byggnadsvård när den är som bäst. Här hittar du antikviteter, beslag, verktyg, skruv och.


Fönsterbeslag gjorda på det gamla sättet efter gamla fungerande förebilder och tillverkade av riktiga hantverkare. Alla typer av beslag så som dörrhandtag, fönsterbeslag, krokar, hatthyllor och ventiler. Det vi inte kan om beslag är inte värt att veta.


Stort utbud av krokar och hängare i lager. Leveranstid 1-dagar och fri retur! Det är dom små detajerna som gör det. Knoppar, beslag, krokar och skyltar.


Här finner du fina beslag till kök och möbler samt krokar och skyltar. Bara någon månad efter lansering har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.