fredag 2 november 2018

Liggande gravsten pris

Vi hjälper dig med rådgivning. Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Alla stenar går att få i princip i vilken form man önskar.


Priserna nedan gäller monterat och klart på gravplatsen. Liggande gravstenar kan ibland vara det som passar bäst.


På en del kyrkogårdar kan det också förekomma bestämmelser som föreskriver liggande gravstenar.

Vi har vår tillverkning i både Kina och Estland och kan på så sätt erbjuda Sveriges bästa priser på gravstenar. Se vårt stora utbud av liggande gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål.


Kontakta oss och få en kostnadsfri offert. Att välja gravsten och utsmyckningen på denna är inte alltid helt lätt eller självklart. Stående eller liggande gravsten.


När du väljer gravsten så finns det mycket att fundera på. På liggande gravstenar bör förgylld text undvikas. Priset varierar mycket beroende på.


Här presenterar vi gravstenar som är fina att titta på och till dom bästa priserna.

Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten.


Personliga gravstenar efter önskemål. Letar du priser för liggande gravstenar ? Vi beskriver olika typer av liggande gravstenar samt berättar varför dessa är ett fint alternativ. Vi har snabba leveranstider och lägsta priset på marknaden.


Det kan också förekomma små färgförändringar. I priset ingår text, dekor och sockel. Samtliga gravhällar kan tillverkas i valfri granit, bearbetning och storlek. Beställ gravsten hos Löbe Granit.


Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. Ett vanligt mått på en stående gravsten är 70cm hög och 50cm bred. Gravstenar finns i väldigt många storlekar både stående och liggande.


Gravvård där allt ingår för att ni ska känna er trygga med era önskemål. Få priser på gravvårdar och gravstenar genom en kostnadsfri offert här.


Med oss får du personlig rådgivning, en och samma person som tar hand om din order samt högkvalitativa gravstenar – och det till marknadens bästa priser. Att resa en gravsten eller annat minnesmärke över någon som har levt är en mycket gammal tradition. En gravsten kan berätta en historia om den som ligger i.

En liggande gravsten kan vara utformad som en vanlig natursten eller en sten som formats och bearbetats på många olika sätt. Vi tillverkar gravstenar av hög kvalité till bra priser.


Välkommen att kontakta oss för mer information. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Titta på stående gravstenar.


Katalog med bilder och information samt priser för modeller av gravstenar. Vid köp av en nysten ingår tecken. Ska ni välja en liggande gravsten ? Läs vår guide eller kontakta oss! Många vill ha en bestämd plats att gå till och då fyller gravsten en viktig.


På Allmänna Begravningsbyrån är det inte priset på begravningen som avgör. Vi har ca 3stenar i orderstocken för snabb leverans, ca 2-veckor.


Modeller för grav-platser med liggande gravstenar och för komplettering på befintlig grav.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.