torsdag 15 november 2018

Sitthöjd parkbänk

Sitthöjd parkbänk

Vi har parkbänkar för offentliga miljöer. Stort sortiment - fri frakt! Beställ online från AJ Produkter! Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Spara tid och pengar med Kelkoo. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Vi på AJ Produkter har års erfarenhet av inredning och erbjuder alltid oväntat mycket för kontor, skola, lager och industri. Hos oss hittar du tusentals. Av trä, målat i ljusgrönt. Parkbänk i behandlat trä och galvad stål.


Bänkarna levereras fristående och har en låg sitthöjd. Ståldetaljerna är varmförzinkade (901) och dimensionerade för långvarig användning. Sitthöjd : 5mm Vikt: kg Material. Vikt Pall kg Bänk kg Fåtölj kg.


Sitthöjd parkbänk

Benämning: Soffa för uterummet. En stilren parkbänk i furu. Break är en robust parkbänk med sittyta på två sidor i modern skandinavisk design formgiven av Anton Björsing för Formenta.


En modern parkbänk som tål tuffa väderförhållanden och erbjuder en hög komfort. Kombinationen av svalt grålaserad furu och varmgalvaniserad metall ger ett.


Sitthöjd parkbänk

FalcoLinea parkbänk från Modulkonstruktion Stockholm AB. Mått för liten parkbänk 120x109cm, höjd 55cm, sitthöjd 34cm. Stor parkbänk från Lindens gård i Hässleholm.


En rejäl parkbänk tillverkad i tryck impregnerat virke så att den tål att stå ute. Trädetaljer i sibiriskt lärkträ. Fusion parkbänkar utan ryggstöd kan beställas med antingen en realistisk träeffekt eller i en stilren metallfinish i svart eller silver. Kundvagn st Totalt kr.


Köp online eller ring oss för personlig service! Bänken har en klassisk design med stark konstruktion av metall och säte i lackerat trä. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


Stabil parkbänk i snygg design. Tillverkad i förzinkat och pulverlackerat stål. Klassisk parkbänk med gavlar i gjuten aluminium för lång livslängd.


Finns i svart, vitt eller grönt utförande, utöver denna i natur. Venturo är ett nytt sortiment av stilfulla bänkar av metall. Axelents parkbänk Break är av modern skandinavisk stil tillverkad i furu.


Bygg egna sittbänkar för altanen och trädgården i trä och betong. Genom att anpassa storleken. CADO är en professionell leverantör av nya lekplatser och nya redskap till din existerande lekplats. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


ARTOTEC AB är ett svenskt företag som utvecklar innovativa. Trädgårdsmöbler är en viktig del av trädgården.


Vi visar hur du kan fräscha upp de gamla, och har instruktioner om du vill bygga dina egna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.