torsdag 13 december 2018

Glasburk 20 liter

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Titta vidare bland våra glasburkar och flaskor och bli inspirera.


Perfekt för självservering.

En praktisk och stilren glasburk, med snäpplock, för både vått och torrt. Denna glasburk är run till skillnad från Fido 5-liter som är fyrkantiga. Har du upptäckt våra glasburkar med kran?


Vackra och genrösa burkar som rymmer mellan och liter, samtliga utrustade med tappkran för enkel servering. Finns flera storlekar, från till liter.


Skötselråd Om du vill sterilisera produkten med kokhett vatten. Skapa ett trivsamt och personligt hem!


På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser.

På Lagerhaus har vi ett stort utbud av glasburkar i olika storlekar. Burken går att diska i diskmaskin, dock ej locket. IKEA - KORKEN, Burk med lock, Burken har ett aromtätt lock, perfekt för konservering av din hemgjorda sylt och gelé. Beställ små glasburkar billigt Till marmelad och för inläggningar, direkt från återförsäljarens online-shop Prisvärt och snabbt.


Violett glasburk inkl lock. Läckra glasburkar till bra priser. Glasburkar, glasflaskor, plastburkar. Få bra struktur i köksskåpet eller gör hyllan vacker att titta på med glasburkar.


Gör din egen sylt eller lägg in gurka i våra fina glasburkar för alla tillfällen. Ball – Regular liter 8kr. Låt oss pickla och konservera! Just nu har vi för på våra glasburkar.


Brett sortiment till marknadens bästa priser. Vi levererar på 3-arbetsdagar. Surte glasburkar från alla. Togs bort år sedan - Till försäljning i dagar 7.

Nordic Pack kan erbjuda ett brett utbud av plastburkar för ett stort antal användingsområden och miljöer. Globex Husvagnstvätt liter.


GLOBEX HUSVAGNSTVÄTT är ett högkoncentrerat och extra effektivt rengöringsmedel. Dagsklortabletter gram. Inklusive burkar för salva, tabletter och designburkar. En damejeanne i klart glas.


Innerdiameter på flaskhalsen är mm. Kan användas med pumphävert Auto-Siphon och Auto-Siphon Mini. Fönsterputshink hermetisk sluten liter Top-produkt i hög kvalitet, producerat i Europa.


Mycket stark konstruktion. Locket sluter tätt på hinken. Bo Pedalhink liter, Mineral Golden Beach, Brabantia. Syrad vitkål är billigt, gott och nyttigt.


Det går bra att dubbla receptet på surkål. Receptet blir en liters glasburk. Blanda en läskande alkoholfri sommardrink i en stor glasburk med tappkran och låt gästerna förse sig själva.


Denna groddburk rymmer liter och blir en snygg detalj på diskbänken med sitt lock i rostfritt stål. Glasbehållare från ICA, liter, 3kr. LuciPac W för aktivitetsmätning, paket om st.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.