torsdag 6 december 2018

Glasburk med skruvlock ikea

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Nu 50%, 60% även 80% lägre pris!


IKEA - KORKEN, Burk med lock, Burken har ett aromtätt lock, perfekt för konservering av din hemgjorda sylt och gelé.

Organisera och förvara i köket med hjälp av våra fina och praktiska burkar. Snygg inredning behöver inte vara dyrt. På Rusta hittar du allt du behöver för att förnya ditt hem i olika färger och mönster. Utmärkt också till förvarin.


Glasburk med skruvlock i rostfritt stål som rymmer dl. Glasburkar 200ml med plastlock, flera färger 3-pack kr. Har du upptäckt våra glasburkar med kran?


Vackra och genrösa burkar som rymmer mellan och liter, samtliga utrustade med tappkran för enkel servering.

Värm ugnen till 2grader och smörj fyra ugnssäkra glasburkar med smör. Förvaringen av dina matvaror blir både fräschare och snyggare med. Konserveringsburkar skruvlock 3-pack.


Burken går att diska i diskmaskin, dock ej locket. Denna pin hittades av Anders Ström. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Passar utmä rkt att anvä nda fö r att lyxa till hemmagjorda presenter eller varfö r. Stor glasburk på liter med en tappkran för att servera din favoritdryck.


Skruvlock i metall håller glasburken försluten och din dryck skyddad. Aluminiumdosa med skruvlock. Volym: 1ml Diameter: mmHöjd: mm. Lock som passar till glasburkar med mm hals från SEK.


En praktisk och stilren glasburk, med snäpplock, för både vått och torrt. Beställ små glasburkar billigt Till marmelad och för inläggningar. Läckra glasburkar till bra priser.


Få bra struktur i köksskåpet eller gör hyllan vacker att titta på med glasburkar.

Förslut din glasburk med ett snyggt lock eller låt burken vara utan för. Vi arbetar med ett stort antal former. Kontakt oss gärna för mer information om hur vi kan hjälpa er hitta en glasburk som passar ert behov eller om du. Ytlackerad aluminium med skyddande gummilist på sidan.


Westmark har en tradition sedan. Gör din egen sylt eller lägg in gurka i våra fina glasburkar för. Vi har stor sortering med burkar med skruvlock eller med gummipackning och snäpplock. Idealisk för mat, pasta, bönor, gryn.


Locket har ett med gummerat hål så inte sugröret åker ut. Gammal halvliters SURTE-burk med ny IKEA -packning. Jag har kokat in tomatsås i små glasburkar med vanligt skruvlock. Diska bara ur några gamla glasburkar, färga dem med glasfärg och dekorera med färg och vips har du de snyggaste.


Från Haga slott till vanliga Ikea -hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.