tisdag 11 december 2018

Glasburk med snäpplock

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Nu 50%, 60% även 80% lägre pris! Konserveringsburk glas 5L kr. Liten glasburk med snäpplock, rymmer ml.

På locket finns texten "Time for coffee and my favourite cookies". Från varumärket Strömshaga. Matförvaring - hushållsartiklar ᐈ Avslutad okt 09:47. Gummiringen hjälper till att hålla tätt och ser till att.


Glasburk till förvaring av kökets alla delikatesser. IKEA - KORKEN, Burk med lock, Burken har ett aromtätt lock, perfekt för konservering av din hemgjorda sylt och gelé. Fin konserveringsburk i glas med snäpplock i porslin.


Burken rymmer liter och är perfekt för olika inläggningar. Tätslutande liten glasburk med snäpplock.

Värm ugnen till 2grader och smörj fyra ugnssäkra glasburkar med smör, varefter de pudras med ett tunt lager mjöl 2. Smält choklad och smör på låg värme. Gör din egen sylt eller lägg in gurka i våra fina glasburkar. Vi har stor sortering med burkar med skruvlock eller med gummipackning och snäpplock som.


Prenumerera på standarder med tjänst SIS Abonnemang. Genom att prenumerera får du effektiv åtkomst till gällande standarder och säkerställer att ditt företag. Långkok för vardag och fest!


Crock-Pot är den bekväma vägen till god och nyttig mat för dig med ont om tid. Snäpplock och tätning gör burken aromtät - behåller smak och doft längre. Vi har många snygga glasburkar, bland annat finns de populära glasburkarna med kran!


Glasflaskor och Burkar, till din fest eller ditt bröllop! En praktisk och stilren glasburk, med snäpplock, för både vått och torrt. Perfekt att fylla med smått och gott!


This Pin was discovered by Sofie Thorsen. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Denna glasburken med tappkran gillar jag lite extra då den har snäpplock och en fin "kungakrona" graverat i glasets mönster på framsidan. Så här gör du: Börja med att desinficera stycken glasburkar med snäpplock som rymmer liter vardera.


Det gör du enkelt genom att ställa in glasburkarna i. För dig som vill mjölksyrejäsa kimchin på traditionellt sätt!

Lägg kimchiblandningen i en väl rengjord glasburk med snäpplock. Kan användas till konservering men även att förvara t ex pasta, godis, tepåsar i. Snygg glasburk med snäpplock och packning. Mått liten: 5cm i diameter, höjd 10cm. Levereras med snäpplock och silikonring för tät förslutning.


Med det sagt, är skruvlock det du har att tillgå så kör på det. Läckra glasburkar till bra priser. Få bra struktur i köksskåpet eller gör hyllan vacker att titta på med glasburkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.