måndag 3 december 2018

Lamineringsfickor visitkort

Vi Garanterar att du blir Nöjd. Reklambla vykort, broschyrer m. Lamineringsfickor för visitkort. Bra skydd för dina visitkort. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Tjocka, tunna, matta och klara. Här hittar du ett stort sortiment av lamineringsfickor i olika storlekar till riktiga Netto-priser. En lamineringsficka av denna modellen kräver en. Glansiga, transparenta lamineringsfickor till visitkort.


Med dessa lamineringsfickor håller sig korten släta. Handla era lamineringsfickor online på Tingstad. Skydda fotografier och viktiga handlingar - l. Hemelektronik och tillbehör samt vardagsprylar för soffmys, finmiddag, storstädning och morgondusch.


Lamineringsfickor visitkort

Den glasklara Peach laminatfickan är tillverkad av optisk Polyester på utsidan och LDPE (Lågdensitetspolyten) på insidan – dvs två miljöklassade plaster. Gerdmans har allt för kontor, lager och industri. Hos oss hittar du allt du behöver till ditt kontor till bra priser, med hög service och snabba och säkra leveranser. Ska du skriva ut små saker som visitkort och foton eller större skyltar och reklam?


Vi har uppdaterat vår cookiepolicy! Cookies hjälper oss förbättra din upplevelse hos oss. Matta lamineringsfickor ger en snygg yta samtidigt som de motverkar reflexer.


Lamineringsfickor visitkort

I vårt sortiment hittar du produkter lämpliga för laminering. Vi erbjuder produkter såsom lamineringsmaskiner, stansmaskiner och lamineringsfickor. Jämför priser och läs recensioner på Kontorsmaterial.


Vi hjälper dig att hitta rätt lamineringsficka Kontorsmaterial och göra ett billigt. Idealiska för laminering av fotografier, visitkort och små skyltar samtidigt. Skapa konto: Är du inte redan kund?


Då är det hög tid att du blir det! Klicka på knappen nedan och skapa ditt konto. Snabb leverans till er dörr och fri frakt möjligt!


Våra lamineringsfickor är reptåliga, vattentåliga och tillverkade av miljövänligt plastmaterial. Rep- och vattentåliga lamineringsfickor tillverkade av miljövänliga plastmaterial (polyester och LD polyeten) och har rundade hörn för säker hantering.


Detta brukar kallas för en lamineringsficka. Perfekta för laminering av fotografier, visitkort och små skyltar samtidigt som d. ID-kort, lojalitetskort, el-scheman. Vi vill att människor ska vilja fixa.


För dig som har fotografier, viktiga dokument, visitkort eller kanske ett schema som du vill skydda. De små fickorna skyddar och bevarar föremål i kortformat, t. Fungerar med lamineringsfickor på max 2xmikron i tjocklek.


Felvända och lamineringsfickor utan innehåll i. Blank lamineringsficka i Aformat som passar alla lamineringsmaskiner. Beställ idag för snabb leverans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.