tisdag 15 januari 2019

Cupolen värnamo

En stor aktör samt en bistroverksamhet på gång i Värnamo. Projektet Låna en Värnamobo avslutade med receptbytardag.


Ofta passerar man nog Åbron i Värnamo utan att tänka så mycket på dess historia eller hur vacker den är. Kulturhuset Cupolen, Värnamo. I går kom över 3personer till biblioteket i Cupolen i Värnamo för en utställning kring Alfons Åberg. Tero Väisänen var på plats och han presenterar bilder.


I Värnamo finns biostaden i Gummifabriken med tre salonger. Alla tre salonger är handikappanpassade och hörslinga finns. En anrik fastighet strax intill Centralstationen i Centrala Värnamo. Nivika förvärvar Cupolen i Värnamo.


I samband med förvärvet av Gamla Sjukhusområdet som vi skrev om förra veckan. Anläggningen ligger i tidigare Folkets Hus, Cupolen.


Många värnamobor har dansat och träffats där och det känns fantastiskt att låta lokalen. Gislaved- Värnamo Teaterförening är en del av Riksteatern. Riksteatern är en folkrörelse som arrangerar och främjar scenkonst och som äger en framgångsrik. Bara genom breven till dig, vän!


Bernadotte - för Sverige hela tiden Herman Lindqvist. Evenemang i Värnamo, Jönköpings län, inom teater, revy, konserter, idrott och mycket mer.


Nöjen och evenemang i Värnamo hittar du självklart på Evenemang. Sök och boka evenemang, boende, aktiviteter, sevärdheter, restauranger och caféer i Värnamo.


Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten. En plats fylld av inspiration.


Den här veckan bär det av till Värnamo och Halmstad. Rubriken är “Landsbygdsdeckare. Biblioteket håller på att flytta från Cupolen till Gummifabriken.


För att bli av med en massa småsaker arrangerade biblioteket ett loppis i dag. Lucka 1: Folkets Hus – Cupolen. Raymond Pettersson tar emot biljetter. Diane Ahnstedt och Solbritt Eriksson upp sina verk i Cupolen i Värnamo.


Lilian Olin, Else-Britt Axelsson och Gunilla Kjellberg satt på plats på Cupolen i värnamo prick tio för att börja ta emot förtidsröstande. Möt fyra spännande och aktuella författare i fördjupande samtal på SmåLit:s stora scen.


Cupolen värnamo

Pinchos Värnamo, Varnamo: Se objektiva omdömen av Pinchos Värnamo, som fått betyg av på TripAdvisor och rankas som nummerav restauranger i Varnamo. Norrlandspojkarnas fastighetsaktiebolag är en offensiv aktör på västernorrlands fastighetsmarknad. Vi arbetar med att förvaltar och förädlar kommersiella.


Cupolen värnamo

Spelningar hos Cupolen Värnamo. Det blev tid för prat om gamla Värnamominnen när författarinnan Katarina von Bredow mötte utrikeskorrespondenten Rolf Fredriksson på Cupolen i Värnamo i kväll. Alla registerposter har stadskarta och. Nyheter om Cupolen från den svenska pressen.


Cupolen värnamo

När konstnären Elisabeth Ohlson-Wallin på tisdagskvällen besöker Cupolen i Värnamo gör hon det med polisskydd. Glenn Miller Orchestra is the most popular and sought after big band in the World.


Handla enkelt kläder, skor och sportutrustning online.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.