måndag 14 januari 2019

Dagens lunch ett glas

Från vit- och rödvinsglas till whiskyglas, tumblers, plastglas och ölglas. På Ett Glas serverar vi vällagad bistromat med omsorgsfullt utvalda. Välkommen till Restaurang Ett Glas. Ett glas, Norrtalje Bild: Veckans lunchmeny.


Tog en lunch på restaurangen och blev positivt överraskad igen. Fin sallad i glasburk, fantastiskt gott brö.

Dagens lunch serveras mellan och 15. Pris 85:, ink kaffe Avh 80:- Inklusive Sallad. I lunchen ingår ett glas lättöl, läskedryck, sodavatten, mjölk eller. Sophia Johansson checked in to Ett Glas.


God lunch i kändistäta Norrtälje, sprang på Tony Irwing. Restaurangen har rättigheter för den som önskar t ex ett glas vin eller en öl till maten. Glasets Hus, ett upplevelsernas hus.


Vi serverar dagens lunch måndag till fredag mellan kl 11.

Börja med ett glas cava med våra goda oliver eller mandlar. Coop Forum är stormarknader vilka erbjuder ett brett sortiment som har fokus. Vi har alkoholrättigheter för de som vill avnjuta en öl, ett glas vin eller varför inte ett krus sake till maten.


Lunchen serveras i Roslagsköket och finns att köpa som take away. Psst… du vet väl att du får ett glas Champagne för kr på lunchen ? Här nedanför hittar du veckans lunch och de olika sallader vi erbjuder.


Du hittar även ett formulär. Vilken blir dagens lunch i Västerås för dig? I detta ingår dagens lunch, salla smör, brö glas. Inkl stor stark eller ett glas vin.


Blekholmen blivit en klar favorit för alla som älskar att sitta i solskenet med något gott att äta och ett glas. Bortsett från dagens lunch (ofta en kötträtt) erbjuds ett par. Till det kan man beställa ett glas naturvin eller. Dricka, kaffe och glass ingår.


Köp luncher så bjuder vi på. Flera varma rätter med tillbehör och alltid minst ett. Smakverkets populära luncher serveras alla dagar i veckan.

Njut av ett glas vin eller en öl till maten. VÄLJ ETT VINPAKET TILL MIDDAGEN IKVÄLL VINPAKET IDAG. Butik med glas och annat noga utvalt. Kort sagt ett Upplevelsernas Hus. Stora Nygatan Gamla stan. Vi säljer även kaffe, te, kalla drycker. Vi på Cafe Café arbetar ständigt med att utveckla och bredda vår varierade lunchmeny. En kaffe, ett glas läsk, en öl, ett glas vin eller en drink? Vi erbjuder alltid ett kött, ett fisk, och ett vegetarisk alternativ.


Här hittar du restauranger som serverar dagens lunch på Avenyn i Göteborg. Måste förbokas senast dagen innan. Därför ger vi dig möjligheten att köpa ett lunchkort som du fyller med ett antal luncher till ett förmånligt pris. Dessutom Gondolens traditionella Julbord och ett flertal.


Glass till sittande gäster Lunchbuffé.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.