torsdag 17 januari 2019

Dourodalen

Drömmer du också om att resa till Portugal? Morgondimman håller på att lätta sitt grepp om landskapet. På gårdarna är skörden i full gång. Hitta fantastiska erbjudanden på paketresor hos Expedia.


Dourodalen i norra Portugal. Två länder på Iberiska halvön som faktiskt är mycket olika, var och en med sin egen personliga karaktär.


Läs vad andra resenärer har att säga om de bästa upplevelserna. Bokar ni ert hotell hos Expedia kan ni läsa omdömen om alla hotell och enkelt jämföra priser. Vi besöker UNESCO-skyddade Salamanca och njuter av mat och vin.


Nedan presenteras ett axplock av vad man. Flyg från Arlanda, Stockholm Anslutningsbuss Grums-Karlstad-Kristinehamn-Karlskoga-Örebro-Stockholm. Gå med i vårt lojalitetsprogram Hotels.


Boka en vinresa till Portugal! Rewards och samla bonusnätter! Kort dagsprogram: Dag 1: Ankomst till Lissabon. Via Batalha till Curia och middag (M) Dag 2: Braga och Guimarães.


Läs våra restips för en lyckad bilsemester i Portugal. Här får du ett första smakprov. Vi har också en historisk vandring från Porto till Tui.


Dourodalen

Guide till Portugals vackra kuststad Porto med gastronomi av världsklass och spännande historia. Bästa pris- och pengarna tillbakagaranti! Läs recensioner från andra resenärer.


Nästa gång hoppas jag få se gröna terrasser, druvorna här skördas i slutet av se. Det är vackert, romantiskt och så klart gott. Datumen för resan är 5-10.


Vi flyger till Porto och därifrån reser. Quinta do Crasto: Vackert belägen vingård i Duorodalen - se 1omdömen, 3bilder och fantastiska erbjudanden på Sabrosa, Portugal på TripAdvisor. Upplev Europas vackraste vindistrikt ombord på en flodkryssare.


Dourodalen

På denna resa njuter vi av vacker natur, härlig mat och goda viner. Längs den gyllene floden njuter du av mat, vin och fantastiska vyer! Chillade lite på rummet och packade väskorna och checkade ut till nio.


Idag är det söndag förmiddag och jag har varit här nere i Portugal i dagar med två olika grupper. Världsarv, vinho verde och portvin – från Porto till Spanien. En resa in i hjärtat av Portugals portvinsregion! Vinvärlden är full av kända floder.


Dourodalen

Lækre hoteller, skøn mad og spændende udflugter. Planera din resa i Portugals vinregion med Auto Europes roadtrip-guide från Porto till Braga och fyll din bilsemester med minnesvärda upplevelser! Under tjugo års tid gjorde Karsten Thurfjell och Gunnar Bolin uppesittarkväll i P1.


De reste till olika platser i Europa och vävde samman sina. Din guide till portvin, dess ursprung och dess framställningsprocess. Allt du behöver veta om portvin, helt. Floden danner med dens bjergrige.


Tauritodalen är en förstklassig semesterort som ligger mellan Puerto de Mogán och Puerto Rico med allt du har behov av inom bekvämt räckhåll. Places to visit, events, routes, experiences, accommodation and wine selling.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.