fredag 11 januari 2019

Gjutformar trampstenar

Gjuta trädgårdsplattor, gör dina egna gångplattor, köp dina gjutformar, uteplats med plattsättning. Gjut egen kantsten, marksten. Jag gör gjutformar i latex för gjutning med betong och gips.


Gjutformar mandala mönster som trampsten. De är handgjorda, av högsta kvalitet, och helt unika! Nu säljer jag även till hela EU!

Gör din egen trampstensgång i gräset eller gruset. Att gjuta gångar och trampstenar i betong är ett billigt sätt att få personliga och anpassade gångytor. Och gamla betongblock får nytt liv och går att.


Vi har även en bra guide för hur man gör! Vill du köpa formar för betonggjutning i Varberg? Denna pin hittades av Tant Gräddelin gjutformar. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest.


Nu kan du spara pengar genom att själv gjuta dina trampstenar. Gjuta egna plattor - kreativa betongprojekt för gångar och trampstenar – Allt om Trädgård.

När man gjuter mindre föremål, som till exempel fågelba trampstenar eller andra trädgårdsprylar, är ? Jag säljer gjutformar i plast som är väldigt. Kan användas som dekoration eller trampsten. GJUTA DESIGN - servettryck för decoupage, decoupage på krukor, muggar osv, gjutformar för gips och betong och annat pyssel. Så väljer du rätt marksten till trädgården.


Vi både tillverkar latexformar i vår formverkstad och importerar från USA. Ett perfekt helgnöje för utmärkt resultat. Färgpigment för infärgning av betong hittar ni hos tant gräddelin gjutformar.


Saknar Ni baksten så kolla Bauhaus om. All trampsten, mark- och mursten nu upp. Runda betongplattor lämpliga som trampstenar kan gjutas i en enkel kakform.


Du läste väl vårt inlägg om hur du kan använda dessa? Du beställer genom att maila oss din. Nu är egentligen bästa säsongen att börja med att gjuta i betong och det finns hur många idéer som helst som man kan göra. Så här kommer en bildregn med fina.


Mönstret på denna trampsten gillas⚜️⚜️ Det har inte blivit så mycket gjutet i sommar men lite. Denna gjutform finner ni i kategorin Plastformar ️För. Här på min blogg kommer jag att lägga ut lite inspirerande bilder.


Här finns gjutformar för gjutning av trampstenar, plattor, markstenar från betong.

Kartonghylsor för gjutning av plintar eller pelare. Beskrivning: Vi säljer gjutformar. Här finner du info och översikt om Tant Gräddelin, gjutformar, gjutform, latexform. Hållare för mjuka gjutformar.


Handgjorda och unika gjutformar av högsta kvalité för gjutning i betong och gips. Eng: Handmade and unique molds for casting in concrete and plaster.


Som gjutformar använde vi äggskal och ett påskägg i papper från förra året. Kanske trampstenar eller fågelbad till trädgården…?


Och på tal om trampstenar som fanns med i Ingrids länk så såg jag ett tips i ett av BBC:s trädgårdsprogram. Hos oss finns allt för att gjuta trädgårdsplattor, trampstenar och markstenar i betong.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.