måndag 25 februari 2019

Gjutform trampsten

Se vårt utbud direkt online! Med varje gjutform följer en beskrivning, för att du ska lyckas redan första gången. Gör en egen trampstensgång. Stor hundtass som du gjuter i betong.


Tillsätt pigment eller måla med våra utefärger för betong. Vacker robust form av en stor platta med vackert mönster.

Gjut din trädgårdsgång mm. Djup nog att ha på en uppfart för bil. Kan användas som dekoration eller trampsten.


Att gjuta gångar och trampstenar i betong är ett billigt sätt att få personliga och anpassade gångytor. Och gamla betongblock får nytt liv och går att.


Perfekt till bänkar, bor trädgårdsgångar, trampsten m m. Jag gör gjutformar i latex för gjutning med betong och gips. De är handgjorda, av högsta kvalitet, och helt unika!

Tips stor form: För att lättare avlägsna. Nu säljer jag även till hela EU! En liten granitbro över stilla rinnande vatten som man når via trampstenar i kombination med granithus, inramade av bambuspaljeér är några viktiga material du. Runda betongplattor lämpliga som trampstenar kan gjutas i en enkel kakform.


Vacker elefant som pryder sin plats både inne och ute. Fin i trädgården vid bersån eller nära bambun. Senaste leveransen var inte av samma kvalitet, så halva priset!


Skapa vackra isbokstäver eller bakverk. Vi säljer gjutformar, gjutform till gips och betong. Nu kan du spara pengar genom att själv gjuta dina trampstenar, gångplattor,kantsten och trädring.


Nu är egentligen bästa säsongen att börja med att gjuta i betong och det finns hur många idéer som helst som man kan göra. Så här kommer en bildregn med fina.


Därefter vaxad med det underbara flytande vaxet. Mönstret på denna trampsten gillas⚜️⚜️ Det har inte blivit så mycket gjutet i sommar men lite. Denna gjutform finner ni i kategorin Plastformar ️För.


Alltid låga priser på Skapamer. Enkel och snabb prisjämförelse. Sök bästa pris antingen från en dator eller din mobil.

Stilfulla trampstenar till trädgården. Trädgårdsplatta marockansk Orient komplett, 4-set. Undvik sol och hög värme då betongen brinner för fort då och kan spricka. Köp och sälj bland auktioner och till fast pris på Tradera.


Fynda bland massor av auktioner. Oerhört populär gjutform i latex av ett garnnysta till värmeljus. Ssuperläckert och helt rätt i hemmet.


För trädgården, trampsten, kantsten mmVälimuistissaSamankaltaisiaKäännä tämä sivuFågelba. Genom att köpa en gjutform kan du skapa fågelba. Idag blev det en gjutform för en oisolerad betongplatta, som skall fungera som underlag till en tillbyggnad.


Efter ungefär en halvtimme kan ytan stålslipas. Trampsten Fleur de lis elegant. Blomstöd eller bara dekoration till trädgården Hjärtan till kort eller dekoration Tomtens.


Formolja för plastformar 250ml.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.