torsdag 7 februari 2019

Glasburk 3 liter

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Finns flera storlekar, från till, liter.


Skötselråd Om du vill sterilisera produkten med kokhett vatten.

En praktisk och stilren glasburk, med snäpplock, för både vått och torrt. Fin att använda både som vas, lykta eller att kanske plantera lökar i. Titta vidare bland våra glasburkar och flaskor och bli inspirera. Denna glasburk är run till skillnad från Fido 5- liter som är fyrkantiga.


Burken går att diska i diskmaskin, dock ej locket. På Lagerhaus har vi ett stort utbud av glasburkar i olika storlekar. Häll över bladningen i glasburkar och.

Normal leveranstid är -dagar. Vackra och genrösa burkar som rymmer mellan och liter. Köp dina glasburkar online hos Hus-Modern! Läckra glasburkar till bra priser.


Få bra struktur i köksskåpet eller gör hyllan vacker att titta på med glasburkar. Skapa ett trivsamt och personligt hem!


På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Förvaringsburk eller för inläggningar och. Konserveringsburk med gummiring för lufttät förvaring av livsmedel och annat smått.


Islåda plast, vit 14:kr. IKEA - KORKEN, Burk med lock, Burken har ett aromtätt lock, perfekt för konservering av din hemgjorda sylt och gelé. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker.


Låt oss pickla och konservera! Just nu har vi för på våra glasburkar.

Brett sortiment till marknadens bästa priser. Vi levererar på -arbetsdagar. Nordic Pack kan erbjuda ett stort antal glasburkar för ett stort antal produkt- och användningsområden. Dialog Details är främst för företag inom restaurang, cafe, hotell, kontor och offentliga miljöer.


Ball – Regular liter 8kr. Glasflaska liter - brun. Vår - liters flaska "Big Joe" har gott om plats för lagring av dina viner,likörer och olika spritdrycker.


Tack vare sin stora öpping kan "Big Joe" användas som. Gör din egen sylt eller lägg in gurka i våra fina glasburkar för alla. Dryckesdispenser med tappkran dubbel, Liter. Gör så här: Häll alla ingredienser i behållaren och rör ner de skivade apelsinerna.


New icon vägghink liter Matt svart 2kr. Ett fel uppstod när du försökte. Brabantia glasburk -pack Grå-blå.


Ball Regular Mason Jar liter är en liten, praktisk och mångsidig glasburk som passar lika bra till förvaring, konservering och DIY som till servering. Jämför pris på Köksredskap från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra.


En öppnad burk håller –veckor i kylskåp medan en oöppnad burk håller i upp till år. Detta recept är gjort för Ger ca liter portioner.


Varva krondill, pepparrot och gurka i en väl rengjord glasburk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.