tisdag 26 mars 2019

Egen text på stenar

Vilka färger motivet ska gå i, vilken färg du önskar på texten etc. Varje sten målas för hand och skiftningar på färg och textning gör varje sten unik.


Mina två änglapojkar som skulle vart 6år och 2år nu ligger i en minneslund. Och jag vill lägga några stenar med en personlig text på. Vi har ett stort urval av stenar med text. Vi får ofta frågan om man kan beställa egna texter på stenen.


Tyvärr så kan man inte få egna texter. De här populära stenarna är naturliga stenar, de är slipade och mjuka. Här hittar du stenar med text.


Egen text på stenar

Höjden på texten varierar beroende på antalet bokstäver och typsnittet. Skapa din egen text eller välj ett av våra färdiga motiv. Hon satsar på sina vackra stenar. Det är inte som det var förr att man kan gå i gruvorna och leta på egen hand.


Vi tillverkar det i självhäftande vinylfolie. Man brukar säga att förgylld eller målad text håller upp till ca år beroende på stenens placering. Kelkoo hjälper dig hitta de bästa erbjudandena för Stenar med egen text. Jämför pris på Smycken från tusentals webbutiker och se till att du gör en bra affär!


Med eget stenbrott bryter vi på Orsa Stenhuggeri egen sandsten. Grav sten efter omslipning. Med ny text samt dekor som gravören ritat av från den ursprungliga.


Egen text på stenar

Jag önskar följande ändringar av nuvarande val för sten. Jag vill ha utländsk text på gravstenen. Jag har en bild på en egen dekor som jag vill ha på.


Det finns en lång tradition av att ge stenar ett symboliskt värde för att låta det påverka undermedvetna och omedvetna strömningar i vårt inre. På Stallarholmens musteri har man gjort must sedan 60-talet. Sten Selegårds pappa startade då sitt eget musteri, nu är det Sten som driver musteriet tillsammans. Hänge med personlig månadssten.


Med låsanordning i äkta silver. Se vilken sten som representerar vilken månad på bild 2. Vilken sten du vill ha väljer du nedan. Namnsmycken - Namnringar - Förlovningsringar - Vigselringar Välkommen! Tillhör du de som hellre går längs stranden och samlar sköna stenar än ligger och pressar i solen?


Egen text på stenar

Kunderna kan besöka ditt fotogalleri för att se exempel på olika stilar och för att få idéer för att skapa sin egen personliga sten. Ett elastiskt armband där färgglada jadepärlor blandas med valfri text.


Kanske vill du ha ett armband med ditt telefonnummer på till barnen? Personligt bokmärke med egen text och berlock. Våra väggtexter är gjorda i mjuk vinyl speciellt anpassad för att enkelt kunna placeras på de allra.


Du kanske tycker om typen av sten på en gravsten. Texten på gravstenen kräver ibland underhåll och man kan räkna med att förgylld text håller upp till 10. Vita stenar med olika texter med tema sorg och saknad.


Graverade texter som gör att de håller utomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.