torsdag 21 mars 2019

Gjutjärnsbrunn vattenlås

Gjutjärnsbrunn vattenlås

Svårt att se på bilden vad det är för bult. Men någonstans borde det sitta ett renshål och den brukar. Purus Stål-Ran- vattenlås. Välj ett NOOD vattenlås med luktstopp om det finns risk att vattenlåset torkar ut.


Ett modernt vattenlås ser ut som en liten hink. Det går lätt att lyfta upp eller vrida loss och kan då enkelt rengöras på in- och utsidan.


Gjutjärnsbrunn vattenlås

Läs golvbrunnstillverkaren Jafos broschyr, Hitta rätt bland gamla golvbrunnar, för att ta reda på om din golvbrunn är för gammal ett godkänt utförande vid. Vi vill att människor ska vilja fixa.


Oavsett - kommer den unkna doften därifrån. Disk- och tvättmaskinsanslutningar. Jag har en gammal gjutjärnsbrunn som behöver rensas. Har grävt upp allt jag kommer åt i vattenlåset men det rinner ändå inge bra.


Levereras med mattpaket (sil, klämring, O-ring, skruv). Alla golvbrunnar har ju vattenlås, men de äldre är mer, eller mindre rensbara. Normalt är golvbrunnen försedd med vattenlås, en brunn utan vattenlås kallas spygatt.


Vattenlåsinsats för brunnar. Det finns även golvbrunnar som är försedda med bakvattenspärr. Jag bor i en lägenhet och den senaste veckan har jag haft lite problem med golvbrunnen i min dusch. Det är helt enkelt så att den torkar ut, d. Sveriges bästa VVS telefonsupport på nätet!


Antar att det är ett vattenlås vid avloppet. Har det varit oanvänt ett tag så torkar ju vattnet upp, som skall förhindra lukt från avloppet. Renovera badrummet och byt golvbrunn. Allt du behöver veta för att komma igång.


Om du står inför en badrumsrenovering. När det är dags att byta rör så är det en hel del olika saker man bör tänka på. För många är det en fråga man kanske inte vill kännas vid.


Gjutjärnsbrunn vattenlås

VVS-delar till vatten och avlopp i kök, badrum etc. Här hittar du allt från kopplingar och ventiler till blandare.


I tvättstället och diskhon samlas ofta smuts och småskräp i botten på vattenlåset. Nyare vattenlås av plast är lätta att öppna. Golvbrunnar, designbrunnar från Unidrain, duschrännor, klinkerramar, vattenlås m m. Vi har många olika golvbrunnar och avloppsrör från populära märken så som Uponor och Smedbo.


När du håller på att renovera eller bygga nytt är golvbrunnar. E det en gjutjärnsbrunn rensar du allt du ser sen sätter du näven i botten och upp. För information om vilka golvbrunnar med dessa vattenlås som är godkända. Rörprodukter i Norrland AB.


Hej, det har blivit stopp i den gamla gjutjärnsgolvbrunnen i tvättstugan. Rörmokaren körde med en eldriven rensspiral. Avlopp luktar illa, men det är därför vi har ett vattenlås som sitter i röret mellan avloppet och där vi spolar.


Trasiga brunnar eller otäta rensluckor, igenslammade golvbrunnar eller vattenlås, dåliga rör med ut läckage eller grundvattengropar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.