onsdag 20 mars 2019

Mio leon soffbord

Billigare soffbord på Trendrum. Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris! Prisvärda möbler och inredning på Chilli.


Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat.

För att kunna använda Mios hemsida behöver du aktivera JavaScript. Ge ditt rum rätt vintagekänsla med ett handgjort soffbord.


Vackra Kira har en tunn skiva i metall med återvunnet lackerat ekfaner på toppen. Leon soffbord i grå fibercement med svart metallkant och ben i svartlackerad ask 2. Alonzo är ett modernt och stramt soffbord i vit högglanslack med glasskiva på toppen.


Underredet i borstat stål har ställfötter som gör att bordet kan stå. Woodenforge är ett rustikt soffbord med industriell känsla. Det har många fint arbetade detaljer och underrede i metall.

Soffbord i oljat ekfaner med hylla. Denna pin hittades av Linda Bengtsson. Vi levererar lagervaror inom 2-dagar med fri frakt! Vi har soffbord i många färger, material och prisklasser.


Hög kvalitet, billigt och snabbt! Kvalitetsprodukter till alla hem! Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen! Runt soffbord med praktisk tidningshylla.


Läckert soffbord i ekfaner med hylla. Av MDF, faner och lackat stål. Ovalt soffbord med praktisk tidningshylla. Skiva i ljus ekfanér med vitlackade kanter.


Fler än 7olika soffbord med snabb leverans, fri frakt över 9kr och öppet köp. Hos oss får du alltid hemleverans och fri frakt! Spara tid och pengar med Kelkoo. Köp soffbord hos oss idag!

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Alltid låga priser på Trendrum. Ett soffbord placerar man vanligtvis framför soffan i vardagsrummet, men det går givetvis att använda soffbordet precis som man önskar och placera det vid sidan. Med rätt soffbord till din soffa lyfter du hela vardagsrummet.


Oavsett om du gillar trä, glas eller marmor, runda, fyrkantiga eller rektangulära så har vi. Snabbt och fraktfritt hem till dörren. Stort utbud till låga priser.


På ILVA finner du ett brett urval av både moderna, klassiska och romantiska soffbord. Alla bord med en kvalitet som är högre än priset – Ilva. Tänker du renovera ditt badrum eller hela ditt hus kanske? Leon runt soffbord har två skivor i ljus ek faner med svarta eller vita ben.


Välj och vraka bland marmorbor glasbord och mängder av andra soffbord. Schyssta priser och snabba leveranser. Större soffbord tillverkat av återvunnet trä.


Med dubbla våningar och sex stycken svarvade pelare. Passar utmärkt när man vill ha ett stort bord. Att inte ett snyggt soffbord kan vara lättare sagt än gjort.


Folkhemmet har ett gigantiskt utbud av soffbord. Välj allt mellan italienska designsoffbord i glas eller massiva ekbord.


Du hittar även satsbord och brickbord i olika material, stilar och storlekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.