onsdag 10 april 2019

Duka porslin flora

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Vi har stort utbud av inredning. Snygg blommig servis bestående av delar.


Servisen är tillverkad av porslin och tål både diskmaskin och mikrovågsugn. Duka Kitchen Life står för god kvalitet och funktionell skandinavisk design för köket och det dukade bordet.

Sortimentet består främst av glas, porslin, bestick. Flora porslinet sålde nästan helt slut och jag får in ny laddning till. Porslinsserie för Duka Flora är en porslinsserie dekorerad med ett vackert.


Det tål att tänkas på 🙂 Fick se fina porslinet “Indigo” som är ett nytt samarbete mellan Duka och konstnären. Vår porslinsserie Flora, med vackra dekoren av konstnären Malin Björnklund är perfekt för sommarens kalas och kafferep i hem och trädgård.


Glas för julens alla kalas! Nystruken duk, finaste porslinet och klingande glas.

Julhelgen är fest och kalas och det dukade bordet platsen där vi möts. På sommaren flyttar festerna och kalasen ut i naturen och vi vill gärna duka upp på terrassen, balkongen eller i trädgården.


Interflora visar hur du dukar upp. Välkommen in i våra butiker. Skål från Greengate i serien Flora som är vit med rö. Skapa inbjudande dukningar med porslin. Dispenserservett Xpressnap (N4). Vi kommer i kontakt med olika former av porslin varje dag. Det kan vara alltifrån koppen vi använder till morgonkaffet, soppskålen vi äter lunch ur eller. Många sitter på bortglömda skatter av porslin. Dekor efter planschverk över den danska floran.


Handla porslin enkelt online på ett av Nordens största företag inom porslin, glas och hemdekoration. Tittade lite bland porslinet då jag är otroligt trött på våra ikea.


Duka that has grown from selling bulbs to. Hos oss hittar ni allt till dukningen.

Att duka vackert med blommor. Den kan vara av porslin, trä, tenn eller annat material. Den fungerar som underlag för övriga tallrikar. När vi drog igång vårt café så sökte vi efter porslin som tål tuffa tag och som dessutom var mer uni.


Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus. Porslin och glas från följande varumärken finns. Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. Antikviteter, möbler, konst.


Duka bordet snyggt med ett vackert porslin som skapar en trevlig känsla för gästerna. När du köper porslin från Royal Copenhagen köper du även ett fantastiskt hantverk oc. Alltid smakfull inredning och design till rätt pris hos Fröken Fräken. Porslinsmuggar i lite rymligare format för hela cl god fikadryck.


En dukning med färg gör underverk för aptiten enligt modern forskning, hur det än är så gör en vacker dukning i alla fall oss gladare. En unik mix av mode och inredning i Boho stil.


Lattemuggar, skålar, tårtfat, tallrikar, äggkoppar, porslin, keramik från GreenGate, Rice och Pip Studio. Handla online i webbshopen eller besök vår butik i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.