måndag 8 april 2019

Granit murblock

Granit till trappor, murar och markbeläggningar består av fin till medelkornig granit som huvudsakligen är uppbyggd av kvarts och fältspatkorn och har en. Notera: Pris per styck, inte per m2.


Beställningsvara, var god kontakta oss för information. Bygg en vacker mur med mursten, klä muren el husgrunden i granit ! Blocken lämpar sig för murning av lägre.

Vanligast är då att ett murblock eller lecablock används för att bära upp konstruktionen. Trappsteg i ljus granit med råkilad front. Handla enkelt och smidigt med hemleverans. En sida råghuggen Oslitbar och tidslöst.


Blockstensmur i solid granit, kan användas som stödmur samt fristående mur. Denna mursten har sågade fogsidor vilket underlättar montering.


Det är murblock TO som kan användas för dekoration och byggande av byggnaders fasader, socklar, väggar, stödmurar, trappor och garagen.

S:t Eriks erbjuder ett stort sortiment av mursten, marksten, takpannor och plattor. Ska du lägga en grusgång, uteplats eller praktisk garageuppfart?


Nordic Granit erbjuder både murblock och murbeklädnad i granit. Det är få material som skapar en så exklusiv känsla som granit. Välkommen till vår butik, utställningar och lager i Göteborg!


Kombimuren tillverkas i tre olika naturfärger och har ett rustikt utseende som mycket påminner om granit. Ett rustikt murblock att använda för att skapa en tydlig och stabil inramning av den lagda ytan. Murblock i äkta massiv grå granit.


En fristående mur eller stödmur? Vi har murblock för varje anläggning och för alla höjder och bredder. Jämför priser och läs recensioner på Marksten och Mursten. Vi hjälper dig att hitta rätt murblock Marksten och Mursten och göra ett.


Systemet är attraktivt på grund av sin likhet med naturligt fogad granit. Här hittar du inspiration för uteplatsen, garageuppfarten eller trädgården. Natursten Granit Steppingstone.

Med reservation för eventuella färgskillnader mellan bild och verklighet. Staket murblock av betong ger lyxigt utseende till ditt staket.


Block som imiterar fogad sten passar för alla möjliga staketsektioner. En nyhet för dig som vill bygga mur själv.


Ihåliga murblock med väsentligt lägre vikt gör Megasmart oslagbart lätthanterlig, samtidigt som konstruktionen ger. Murstenar - Murstenar - Murar och Block Det finns en mur för varje anläggning, ett murblock för varje smak och en design för varje önskemål, Stenimporten har. Granitblockets långsidor och ovansida är råhuggna.


Kortsidorna och undersidan är så. Vi levererar och skräddarsyr Din unika, fristående mur. MURBLOCK FINJA ORGINAL 190X190X590. Lecablocket är spåra vilket underlättar armering av murverket.


Dessutom erbjuder STENSÄTTARMATS svensk granit, till exempel: smågatsten, murblock, hällar, trappor och kantsten med dagars leveranstid. Om företaget Vi finns i Horndal mil utanför Avesta. Scala block ger en stabil och tydlig inramning av den lagda ytan och precis som markstenen i samma serie är blocket otrumlat och därmed ofasat. Verti-Block Stödmurar, tumlade eller släta murblock i olika färger.


Black Galaxy är en underbar svart granit med flakes som reflekterar ljus i en färgton som påmin.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.