tisdag 21 maj 2019

Färgkarta grå

Här har vi samlat av våra mest populära och tidlösa baskulörer i grått, rosa. Om du bara ska ha en färgkarta så är det den här du ska välja. Alcro Designers Inredningskollektion. Vita, grå och svarta trähus.


Här hittar du ett urval av våra färgkartor för målning både inomhus och utomhus.

I våra kulörväljare online och i våra butiker kan du se alla. Måla väggar i vita, grå eller beige kulörer - upptäck alla snygga nyanser i denna färgkarta från Beckers Färg. I denna färgkarta hittar du våra gråa favoritkulörer. NCS utgår från sex elementarfärger: vitt W, svart S, gult Y, rött R. Inspireras av de nya färgerna, få tips på harmoniska färgkombinationer och skapa din personliga färgpalett.


Se den digitala färgkartan här. RAL-färger, sorterade efter färgkategori, inklusive färgkoder och färgnamn.


Lasyrfärgerna sträcker sig från vitt till brunsvart via andra lasyrkulörer i grått, beige, blått.

Träfasader i vitt, grått och svart. Barnens egen färgkarta består av kulörer som valts ut av barn mellan och år. Många väljer grått men har svårt att hitta rätt bland alla gråa nyanser.


Nu är det dags för en favorit i repris – så hittar du rätt grå kulör till fasaden. Grå toner är en trend vi aldrig tröttnar på och det finns många olika grå nyanser att välja mellan. Tänk på det här för att välja rätt grå nyans till.


Innan vi kontaktar dig med personligt anpassade kommersiella meddelanden kommer vi att skapa profiler och analysera dina interaktioner med oss. Kulören är varken helt grå eller helt beige, men i perfekt harmoni mittemellan.


En försiktig grå nyans passar utmärkt till vår tids arkitektur. Denna mångsidiga kulör som enkelt rör sig mellan det drömska, romantiskt lantliga till det råa industriella.


Men hur väljer man rätt nyans? Vill man däremot få sin produkt ytterligare lite unik har vi vår färgkarta att välja från, men leveranstiden förlängs och en viss kostnad kan tillkomma. Hämta en färgkarta hos vår närmaste återförsäljare. Genom att använda webbplatsen godkänner du användningen av informationskapslar (”cookies") som Jotun använder.


Färgkarta på band till produkterna. Se Teknos kulörkartor för invändig och utvändig målning.

Som ett steg i att möjliggöra ett smidigare färgval, har Nordsjö nu lanserat en interaktiv färgkarta med samtliga färger som ingår i Natural Colour Systems. Kall och ljus vit med en grå ton. Med RAL-färgkartan är det lätt att hitta sin egen favorit, t. OBS färgkartan är inget vi skickar. Det gick ett kollektivt sus genom bloggosfären när Lotta Agaton började instagramma från sin nya, ickevita lägenhet.


Kulören Palazzo från Vit- Grå, en ny spännande färgkarta för väggfärg från Caparol Färg. På denna webbplats kan du beställa en fysisk RAL fjäder färgkarta. Produktdatablad Ladda ner. Säkerhetsdatablad Ladda ner.


Detta är en digital publikation som presenteras genom E-MAGIN. Att använda grått är både en enkel väg och samtidigt en utmaning. Grått passar till det mesta men det gäller att få de olika grå tonerna att passa ihop. Grått är inte bara grått, och det finns inte en grå kulör som är perfekt i alla lägen.


Att välja rätt grå nyans är inte helt enkelt. Lägg till i önskelistan Snabbkoll. Matt linoljefärg Linoljefärg Matt Vit inomhus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.