onsdag 22 maj 2019

Fasadskivor betong

Mögel och röta, rostiga armeringsjärn och smulig betong. Foglisten monteras horisontalt mellan fasadskivor. Sockelskiva av fibercement med en yta likande rå betong.


Vi på Cembrit älskar fibercement. Men vi är så mycket mer än bara produkter.

När du väljer våra fasadskivor får du inte bara ett. Skivorna kan monteras året runt och kräver minimalt med underhåll. STENI fasadskivor monteras som luftad beklädning på yttervägg.


Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Putsskiktet får en mycket hög livslängd tack vare att XL-väggens ytterskiva består av lecainblandad betong som har lägre vikt och lägre styrka än vanlig.


Fasadskivor i form av fiberarmerade cementskivor i olika utföranden. Monteras mot vindskyddet innan montage av dom ventilerade avståndsprofilerna.

Fästs på plats med hjälp av isoleringsbricka ock skruv ca 1-st per kvm. Cedral Paneler är det säkra alternativet till trä. Snygga paneler av fibercement med minimalt underhåll. Hitta lösningar i snygga färger på cedral.


Nordic fasadsystem av genomfärgad betongsten. Fasadstenarna fästes enkelt på metallprofiler enligt en svenskpatenterad meto anpassad för tilläggsisolering. Den används des-sutom som tilläggsisole-ring utanpå släta träfasa-der som har ett befintligt vindskydd. Ytterväggselement i betong.


Isolering av väggelement i betong sker i allt större utsträckning genom att all värmeisolering placeras på den utvändiga sidan, så. De många olika varianterna av fasadskivor tillverkade i fibercement gör att materialet passar de flesta hustyper, både lite äldre som nyare.


Gripen Betongelement AB vill göra byggandet enklare för våra kunder. Vi levererar en färdig stomme, med håltagningar och installationer. Helt efter dina ritningar.


Läs mer om företagens produkter inom fasadskivor på företagens hemsidor. StoneREX Premium Basic är en obehandlad fibercementskiva för alla sorters konstruktioner.


Skivan har en naturligt grå färg, som betong.

Cembrit AB har försäljning av fibercementskivor, byggskivor i fibercement och cementskivor: däribland vindskyddsskivor och fasadskivor. Fiberbetong består av betong armerad med. Gör din egen ruffa betongvägg Strukturer och ytor är minst lika viktigt som nyansen på färgen i dagens inredning.


Betong fortsätter att vara trendigt och en rå. Logotyper Ladda ner logotyper. Om XL-BYGG Vänersborg En komplett bygghandel med anrik historia.


Prefab i Tranemo är ett fristående företag med tillverkning av betongelement. Om man bygger med prefabricerad betong finns det utrymme för god arkitektur och du bygger hållbart, både ekologiskt och mer bokstavligt.


Glasfiberarmerad betong. Detta gör GFRC fasadskivor att bli lättare och lättare att manipulera än fasader från konventionell betong. Kapa marksten kan du göra på olika sätt. Vi berättar mer om dina alternativ och hur du kapar marksten.


Vi tillverkar betongväggar efter dina önskemål. Kontakta oss för mer info om våra betonghus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.