måndag 20 maj 2019

Gkc matsedel

Gkc matsedel

Torsdagen den november är det Öppet hus på GKC. Länk till matsedel för GKC. Se vad som serveras i din skola. Då visar vi upp vår verksamhet och våra gymnasieprogram.


GKC önskar alla en trevlig sommar och hälsar samtidigt alla elever och studerande välkomna till skolan i augusti. Vecka måndag Grillkorv och potatismos tisdag Fisk. Omtyckt friluftsdag för gymnasieeleverna på GKC den november! Rolig aerobics, fartfylld volleyboll, tuff styrketräning, klurig tipspromenad och skön simning.


SFI-undervisningen i Gnosjö kommun ligger i framkant, där verksamheten är under ständig utveckling” Så presenterades SFI-utbildningen vid GKC av arrangören. I tisdags var vi inbjudna till GKC på Mästarnas Mästare. Här kommer det lite bilder.


Eleverna tyckte att det var jättekul. GKC - GKC Om GKC Gymnasium Vuxenutbildning GKC -Yrkesh? Skolbibliotek Kontakt Rektorn har ordet Lediga jobb S? Igår var alla 5:or i kommunen bjudna till GKC på tävlingar och studiebesök.


På GKC samlades vi först i. Bäckaskolan i friska vårvindar. Här hittar du information om all utbildningsverkamhet i Gnosjö kommun för barn, ungdomar och vuxna. Här finns också information om vad vi erbjuder för.


Gkc matsedel

Matsedel ← Mästarnas mästare på GKC. Nästa vecka på tisdagen är alla elever i kommun som går i årskurs fem bjudna till GKC -kunskapscentrum för att delta i diverse. På tisdag har vi blivit inbjudna till GKC på Mästarnas Mästare på förmiddagen.


Tisdag: GKC -dagen, avresa 8. Tidigare har man endast kunnat ta del av den gemensamma matsedeln på. För gymnasieelever hittar du en länk till matsedeln direkt på startsidan av GKC. Arkivets innehåll Kommunens arkiv är slutarkiv för den nuvarande förvaltningens handlingar från de kommuner som gått upp i Krokoms kommun.


Tråddragaren Nyhetsbrevet till dig som bor i Gnosjö kommun nr Nu är det dags för festival! Nu drar det ihop sig till festival i Gnosjö kommun. Myndigheten bedömde glädjande att endast en tredjedel av enheterna i GKC har startat. SKOLNYTT Röbroskolan 2013/20Vecka 34/MATSEDEL vecka 34/35.


Gkc matsedel

BBa Sida (23) Plats och tid Stadshuset, måndag september 201 kl Beslutande Lei Andersson (c) ordörande Bo Falkenström (m) Kurre Carlsson (p) ers ör B. Föräldraskap Vuxet småbarnsliv SIDAN SIDAN SIDAN Vi sliter hårt och får lite betalt för jobbet Svein-Ove Nermo, tränare i GSK, uttalar sig om förlusten. Plats och tid Kommunhuset i Gislave kl Barn- och utbildningsnämnden Sammanträdesdatum Beslutande Inga-Maj Eleholt (C), ordförande Ulla Christiansson (M) Johan.


LÄS VÅR MATSEDEL PÅ VÅR HEMSIDA www. B c 00databaseinfo d O00databaseshort Pa 00databaseurl QU r 00databaseutfA B abbedissa uV abborre vP R abbot.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.