tisdag 4 juni 2019

Glasskärare silberschnitt

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Silberschnitt glasskärare modell 1med sex ståltrissor och platt träskaft.


Produkten har utgått, Ersättningsartikel, tillbehör och reservdelar kan fortfarande finnas tillgängliga. Glasskärare av proffskvalitet.

Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Toyo TC 6glasskärare 2-6mm.


Förnicklad med platt träskaft. Med hårdmetalltrissa i ett extremt lätt skärhuvud. Trissan går ej att byta ut. Här har vi produkter som används för att skära och kapa glas och kakel.


Jämför priser och läs recensioner på Handverktyg.

Logga in för att få pris och beställa. Three Stars med oljebehållare plastskaft. Med platt lackerat träskaft. Längd 1mm För glastjocklek. Unbekannt Japanska professionell glas cutter. SILBERSCHNITT Glas cutter Silberschn. Var hittar jag glasskärare ? MIO-fastigheten som just nu genomgår en omfattande till- och ombyggnation. En riktig glasskärare har en diamant som man skär med. Teknisk information Vikt: kg. En av sveriges största leverantör för glasmästare.


Tillbehör som Smp kitt, silikon, räcken, glaslyftare, skjutdörrar, fastglas, skyddskkäder,. Om du fortsätter att använda våra tjänster innebär det att du accepterar användningen av cookies.


Mässingsskaft med oljebehållare. Skärolja ACPENT liters plastflaska. Skärning av tjockt glas är alltid viktigt.

Emellertid kan problem uppstå beroende på glaskvalité och den förväntade glaskanten. Gängsnitt m-grov Flera varianter. Contacts, directions, and other detailed information about Bohle. The subsidiary Bohle Scandinavia AB is established in Stockholm, Sweden.


Kittkniv med sparfals på sidor. Liten böjbar plastkil, också kallad spatlar. Passar utmärkt till gammalt, tunt fönsterglas. Diamantskärare har jag aldrig lyckats lika bra me.


Hantverkarhink grön ergonomisk25l. Visste du att vi har glasverktyg? Handtag av mässing som samtidigt är behållare för skärolja. Plats för två olika rullar tätningslister.


Easy Cut cirkelskärare, skär små cirklar från - 1mm.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.