måndag 17 juni 2019

Hyllplan melamin

Kvalitet direkt från tillverkaren! Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Kampanjpriser på utvalda paket. Hyllplanen är praktiska på så sätt att spånskivorna även kan.


Melaminbelagt hyllplan (heltäckande) med kantlist på fyra sidor. Produkten kan endast köpas i våra varuhus Kolla in våra varuhus.

Allt för din garderob och förvaring. Behöver du konsoler eller hyllplan har vi det också. Använd till Wille skensystem. Det krävs montering av hyllplan.


Letar du efter vita hyllplan i melamin ? Hos oss hittar du flera olika storlekar till ett billigt pris. Välkommen till våra byggmarknader! Välj bland vårt utbud av hyllplan och få ut din väggförvaring till det yttersta.


Denna laminatbelagda spånskiva räddar dig.

Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige. Köp ett hyllplan i vit melamin – en sorts plastfolie på spånskiva som är lätt att hålla rent och samtidigt väldigt snyggt.


Furuhyllplanen kan du måla i våra färger av äggoljetempera eller behålla helt obehandlade. Jag ska köpa hyllplan i melamin - har för mig att jag har hört att de kan vara svåra att såga i om man vill ha snygga kanter. Denna webbsidan använder cookies för att lagra vilka produkter du lägger i kundvagnen. Genom att du fortsätter utan att ändra inställningarna i webbläsaren.


Din webbläsare är för gammal. Detta innebär att du behöver ha en webbläsare. Köp online eller ring oss för personlig service! Tillverkas av högkvalitativ spånskiva med långfibriga spån.


Hyllorna är belagd med motståndskraftig vit melamin. Våra hyllplan i trä är tillverkade i Europa av högsta kvalitét med ett slitstarkt yta i melamin och har en tjocklek på 18mm. Glashyllorna ger en elegant. Beställ allt inom Hyllor för klickmontering m. Hyllplan belagd med vit melamin och kantlist fyra sidor.


Vid större antal, begär offert. Passar bland annat till vårt förvaringssystem. Välj mellan högtryckslaminat, direktlaminat ( melamin ), fanér eller massivt trä.

Delleverans Praktiskt vid stora leveranser. Elfa hyllplan, 900x300xmm. Hyllan är reptålig och vattenavstötande. Hylla i melamin på spånskiva med kantlist på fyra sidor.


Vita hyllplan belagda med vit melamin. Lägg till en bevakning så meddelar vi dig så snart varan är i lager igen. Laminerad stomme med utanpåliggande kantlist.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.