måndag 24 juni 2019

Låskätting båt

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Kättingen är tillverkad av härdat stål och är klädd med ett.


Behöver du nytt lås eller låskätting ? Här hittar du olika lås och låskättingar till din båt.

Kontakta gärna oss om du är osäker eller har några frågor. Härdad låskätting med löpögla och hölje. För att kunna slutföra din registrering kommer ett mail med en bekräftelselänk skickas till den e-postadress som du anger.


Klicka på länken i mailet – så är. Lyckligtvis finns flera effektiva sätt att skydda din båt och framförallt din båtmotor från stöld. Detta är ett enklare låskätting - och hänglåspaket som är godkänt i klassgodkänd av försäkringsbolagen för låsning av cykel och båt under 2kg.


Låskätting - och hänglåspaket i klass till tuffa.

Stöldskyddsföreningen (SSF). Godkänd för båt, mc, fyrhjuling, släpvagnar m. Godkänt i klass tillsammans med klassade hänglås. Klart prisvärdast är att köpa ABUS på en båt butik för runt 800:- hos en låssmed blir det mycket dyrare pga andra rabattsatser från leverantören.


Stockholms mest centrala butik för båttillbehör. I vår butik hittar du allt du behöver i tillbehör till din båt. Läs mer om hur du skydda din båt med godkända lås!


Hänglås är ett nödvändigt tillbehör för många båtägare. Inte främst för att få ha sin båt eller motor kvar, utan även för att ­kunna få ut. Watski låskätting klass 3. Kvalitetskätting, tillverkad i Österrike, som uppfyller försäkringsklass 3. Stort lager med snabb leverans. Här diskuteras hur du på bästa sätt håller båten i toppskick!


Klass lås för motorcyklar, båtar, snöskotrar, fyrhjulingar mfl. Välkommen till Erlandsons Brygga.

Kraftigt bryggbeslag för låsning av båtar. Sveriges mesta prispressare på. Skyddar din båt från repor. Gulkromaterad fyrkantig länkprofil med löpring och skyddsduk.


På kabeln sitter en plugg som passar rätt in i låset. Tygöverdrag för låskätting 250cm. Hänglås rostfritt, Extremt tåligt mot vatten, salt och korrosion, det.


Mopeder och Släpvagnar tillsammans med klass 3. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Smart produkt som skyddar din båt från repor orsakade av hänglås och kätting som. Löpring i ena änden samt klädd med skyddsstrumpa. Stävögla för montering på båt, brygga eller annat.


Lås fast båten med godkänt hänglås och kätting i lägst klassom båten väger under 2kg. Båtar över 2kg ska låsas med godkända.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.