tisdag 25 juni 2019

Romex hårdfog

För underhållsfria snygga stensättningar i offentlig miljö. Vi har olika fogmedel anpassade efter belastning och slitage. Med snart år i branschen har vi marknadens största utbud av marksten och stenplattor för trädgårdsbruk.


Alltid låga priser och kunnig personal. Rompox Easy täcker dom flesta privata projekt, se ovan.

Produkten levereras i en lufttät plastspann i en vaccunförpackad plastpåse, och är klar till. Lägg en hårdfog som stelnar utan att det växer ogräs. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige.


Flexibel hårdfog är ett tillbehör som håller ogräs och myror borta. Vår fog håller det den lovar och säljs till bra pris. Köp i butik eller på Stenbolaget. Körbar, dränerande hårdfog som håller småkryp och ogräs borta.


Funderar på att foga med hårdfog nu i vår.

Det lönar sig i längden att investera i en lite dyrare fog. Jag var inne på att prova hårdfog, men det är helt SJUKT dyrt. Men det håller visst ogräset borta.


Romex Easy Drive Hårdfog grå kg. Här kommer en lathund som hjälper dig att välja. Vad skall du tänka på innan du lägger sten? Beläggning Visuella verktyg.


D202-komponents hårdfog som klarar tung trafik och i offentliga miljöer (max tons belastning). Den passar bäst till betongsten och vissa typer av natursten på gångytor.


Den är också körbar för personbil. Denna pin hittades av Karin Hässler. Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Marksten i färgen gråmix från holmegaard.


Trappa gjord av Benders trappblock. Fogsan totalleverantör av fogmaterial till all markbeläggning. Ogräshämmande och förstärkande fogsand hårdfog till marksten, plattor gatsten.


Så använder du dynamatrix flexibla hårdfog.

Material 2-komponents epoxybaserad hårdfog. En liten detalj kvar kring stolparna dock, här måste fyllas ut med sten för att minska rötrisken. NATURSTEN till exempel marmor, skiffer och granit, passar både för väggar och golv. Att renovera fogarna kan göra stenytan som ny igen!


Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat. This Pin was discovered by Karin Hässler. Discover (and save!) your own Pins on Pinterest.


Med ett bra underarbete sitter den i många år. Resultatet blir exklusivt, rent och prydligt. Registrera dig för att skriva en kommentar.


Den viktiga detaljen mellan plattorna som gör en enorm skillnad efter ett par år. Betongkrukor för offentlig eller privat utemiljö. Om du inte accepterar cookies kan du stänga av det i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.