måndag 22 juli 2019

Gravsten pris

Vi hjälper dig med rådgivning. Välj mellan olika Gravstenar på vår webbsida. Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Beställ gravsten hos Lavendla.


Vi har vår tillverkning i både Kina och Estland och kan på så sätt erbjuda Sveriges bästa priser på gravstenar. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig.

Att välja gravsten och utsmyckningen på denna är inte alltid helt lätt eller självklart. Vi på Fonus hjälper gärna till med rå förslag och inspiration på.


Gravsten på bilden visas i Vånga granit med polerad framsida, polerade kanter och polerad baksida. Marmorduvan på bilden ingår ej i priset. Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss.


Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål.

Vi levererar gravstenar i hela Sverige. Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål. När du väljer gravsten så finns det mycket att fundera på. Priset varierar mycket beroende på material, form och gravyr.


Ett vanligt pris är ca 10. Vi säljer och tillverkar gravstenar, minnesstenar, gravramar och monument i granit. Med oss får du personlig rådgivning, en och samma person som tar hand om din order samt högkvalitativa gravstenar – och det till marknadens bästa priser. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online.


Gravvård där allt ingår för att ni ska känna er trygga med era önskemål. Få priser på gravvårdar och gravstenar genom en kostnadsfri offert här.


Alla stenar går att få i princip i vilken form man önskar. Priserna nedan gäller monterat och klart på gravplatsen. Vi erbjuder fast pris för inskription upp till tecken.


Tillägg av nytt namn och datum). Fyll i så mycket uppgifter du kan i formuläret. Texten är ner blästrad och förgylld (Tillkommer på priset ). Med ett stort närverk av svenska och utländska leverantörer, stark egen import, brett lager, egen verkstad och kort leveranstid kan vi leverera gravstenar till.


Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål.

Kontakta oss och få en kostnadsfri offert. Välj bland våra hundratals prisvärda gravstenar i olika utformningar. Hitta all information du behöver här.


Vi tillverkar gravstenar av hög kvalité till bra priser. Välkommen att kontakta oss för mer information. Liggande gravstenar kan ibland vara det som passar bäst.


På en del kyrkogårdar kan det också förekomma bestämmelser som föreskriver liggande gravstenar. Vid större stenar begär pris. I Sverige huggs de flesta minnesstenarna i granit och diabas.


GRF Gravvårdar tillverkar gravstenar i många olika färger och former. Gravstenar Här kan ni se ett urval av modeller och gravstenar som vi har gjort.


Ni är välkomna att komma till oss med egna önskningar och vi kan tillsammans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.