tisdag 23 juli 2019

Gravsten skellefteå

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. För den som inte vill ha en traditionell gravsten kan vi gravera en. Skellefteå kommun Västerbotten som har lång erfarenhet inom tillverkning av.


Gravstenar, bänkskivor, fönsterbänkar, fotostenar m. Det Norrländska familjeföretaget med mångårig erfarenhet inom sten. Alla modeller går att beställa i valfri granit, storlek, med finhuggen- råarbetad- eller polerad framsida och med slipade- eller. Eniro är den lokala sökmotorn.


En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Nysten, textkomplettering, omförgyllning, slipning, ommålning, rengöring mm. Inga ombud eller mellanhänder ger snabb.


Det är gravrättsinnehavaren som måste vidta och bekosta åtgärder för att säkerställa att en monterad gravsten inte utgör en säkerhetsrisk för besökare och. Samtliga gravstenar kan utföras med valfri dekor, textstil och stensort.


Gravsten skellefteå

Kalix, Älvsbyn, Boden, Umeå, Skellefteå, Lycksele, Haparanda. Ej betygsatt Allt inom gravstenar. Vi erbjuder möjligheten att överföra en fotografisk bild till din utvalda gravsten s. Vi hjälper dig med rådgivning. Fonus begravningsbyrå i Skellefteå hjälper dig att arrangera en vacker och personlig begravning.


Kontakta din lokala byrå för att boka ett första möte. Vi har ca 3stenar i orderstocken för snabb leverans, ca 2-veckor. Till graven Vi säljer gravstenar, gravlyktor och ljus. Halo 6Svart Av gjuten aluminium Frostat glas Såväl stort som litet oljel.


Gravsten skellefteå

Vi levererar gravstenar i hela Sverige. Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål. Askimssten är specialiserade på gravstenar. Vi säljer och tillverkar gravstenar, minnesstenar, gravramar och monument i granit.


Gravsten skellefteå

Synpunkter eller frågor på sidans innehåll? Design och funktionalitet är kopieringsskyddad och tillhör LJ System AB. All information rörande gravplatser och.


På Skellefteå landsförsamlings gravplats har flera gravstenar lagts omkull då de blivit instabila. Jag har varit väldigt upprörd”, säger Kerstin Franke. Beställ gravsten hos Löbe Granit. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig.


Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss. Modeller för grav-platser med liggande gravstenar och för komplettering på befintlig grav.


Granitföretaget som tillverkar och säljer natursten i norrbotten, västerbotten och hela Sverige. Vi finns i Öjebyn strax utanför Piteå, fem mil. Bilder från Skogskyrkogården i Skellefteå, S:t Olovs församling. Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra.


Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Markförankring gamla gravstenar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.