tisdag 16 juli 2019

Gravsten stenen

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Att välja gravsten kan vara både svårt och jobbigt.


Låt oss hjälpa er att föreviga era minnen med en vacker gravsten som blir precis så som ni tänkt er. Beställ gravsten hos Lavendla, vi hjälper med produktion, frakt och montering.


Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss.

Vi tillverkar allt ifrån gravstenar, murar, trappor och gatsten till grindstolpar, golvplattor, fönsterbänkar och bänkskivor. Vi designar nya stenar efter dina önskemål kostnadsfritt. Vi på Fonus hjälper gärna till med rå förslag och inspiration på.


En gravsten är en, vanligtvis skulpterad eller gravera sten som placeras ovanpå en grav. Seder och bruk av gravstenar varierar mellan olika religioner.


Ett urval av våra modeller Här finns ett urval av de stenar som går att beställa här på sidan. Vi kan även skräddarsy gravstenar efter era önskemål. Vi hjälper dig med rådgivning.

En gravplats ska under lång tid framöver vara en plats för minnen, en plats där du och närstående kan få ro och samla tankar. Stengravyr – gravering av text på gravsten.


Denna utrustning har vi när vi gör textgravyr i stenar. Med eget stenbrott bryter vi på Orsa Stenhuggeri egen sandsten. Vi tar även hem annat stenmaterial såsom skiffer, granit, marmor och mer.


När du väljer gravsten så finns det mycket att fundera på. Olika begravningsplatser har olika regler för vilka stenar de tillåter och det finns många olika. Stort utbud av dekor- och motivsortiment för gravstenar ! Vi ritar även upp personliga dekorer i de fall man har ett speciellt önskemål. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten.


Personliga gravstenar efter önskemål. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. Textkompletteringar och ny gravyr. Beställ våra gravstenar till förmånliga priser online.


Gravstenar som kan beställas i lugn och ro hemifrån. Vi levererar till hela Sverige, bla Stockholm, Göteborg och Jönköping m. Välj din sten Komplettering. Välkommen till Helsingborgs Sten !

Inskriptioner (gravering) på gravstenar. Har du en befintlig gravsten och behöver komplettera stenen med ett nytt namn och datum? Här nedan har vi samlat alla modeller av låga och breda gravstenar.


Samtliga stenar kan fås i alla granitfärger. Stensorter Vårt sortiment består av olika stensorter och här är några av de vanligaste.


Granit är ett naturmaterial, vilket innebär att färgen kan skifta. En gravsten fungerar både som ett minnesmärke och en plats att gå till för de efterlevande. En nalle i sten som håller i en stjärna med Max namn på. Vi säljer gravstenar av alla sorter och självklart skräddarsyr vi.


Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.