måndag 8 juli 2019

Gravstenar skellefteå

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. För den som inte vill ha en traditionell gravsten kan vi gravera en.


Skellefteå kommun Västerbotten som har lång erfarenhet inom tillverkning av. Nysten, textkomplettering, omförgyllning, slipning, ommålning, rengöring mm.


Inga ombud eller mellanhänder ger snabb. Gravstenar, bänkskivor, fönsterbänkar, fotostenar m.

Det Norrländska familjeföretaget med mångårig erfarenhet inom sten. Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska.


Alla modeller går att beställa i valfri granit, storlek, med finhuggen- råarbetad- eller polerad framsida och med slipade- eller. Samtliga gravstenar kan utföras med valfri dekor, textstil och stensort. Kalix, Älvsbyn, Boden, Umeå, Skellefteå, Lycksele, Haparanda. Det är gravrättsinnehavaren som måste vidta och bekosta åtgärder för att säkerställa att en monterad gravsten inte utgör en säkerhetsrisk för besökare och.


Ej betygsatt Allt inom gravstenar. Vi levererar också gravstenar över hela Sverige.

Upp till 80% rabatt i Skellefteå. Sista minuten-erbjudanden. Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv. Fonus begravningsbyrå i Skellefteå hjälper dig att arrangera en vacker och personlig begravning.


Kontakta din lokala byrå för att boka ett första möte. Vi har ca 3stenar i orderstocken för snabb leverans, ca 2-veckor.


Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål. Askimssten är specialiserade på gravstenar.


Vi säljer och tillverkar gravstenar, minnesstenar, gravramar och monument i granit. Design och funktionalitet är kopieringsskyddad och tillhör LJ System AB. All information rörande gravplatser och. Att välja gravsten och utsmyckningen på denna är inte alltid helt lätt eller självklart.


Vi på Fonus hjälper gärna till med rå förslag och inspiration på. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. Till graven Vi säljer gravstenar, gravlyktor och ljus. Halo 6Svart Av gjuten aluminium Frostat glas Såväl stort som litet oljel.


Modeller för grav-platser med liggande gravstenar och för komplettering på befintlig grav. Vi har huvudkontor i Estland med många säljare i Sverige så att vi kan ge dig bästa service och det billigaste.


Kundtjänsten är för närvarande stängd.

Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet. Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål. Markförankring gamla gravstenar.


På Skellefteå landsförsamlings gravplats har flera gravstenar lagts omkull då de blivit instabila. Jag har varit väldigt upprörd”, säger Kerstin Franke.


Natursten är ett hållbart, beständigt och vackert material som lyfter alla typer av interiörer. Med Steny som leverantör gör du ett stensäkert val: vi är en.


Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss.


Granitföretaget som tillverkar och säljer natursten i norrbotten, västerbotten och hela Sverige. Vi finns i Öjebyn strax utanför Piteå, fem mil. Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online.


Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.