tisdag 2 juli 2019

Gravstenar sölvesborg

Vi hjälper dig med rådgivning. Välkommen att kontakta oss på telefon. Vi tillverkar gravstenar av hög kvalité till bra priser. Vi levererar gravstenar i hela Sverige.


Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål. Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv.

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Någon eller några har natten till söndagen vräkt omkull ett 20-tal gravstenar på Slottskyrkogården i Sölvesborg. Vandaliseringen anmäldes till polisen vid.


Vår huvudsakliga inriktning är tillverkning av gravstenar och bänkskivor. Vi utför även renovering och textkomplettering till gravstenar.


Fonus begravningsbyrå i Sölvesborg hjälper dig att ordna med en vacker och personlig begravning. Med personlig service ombesörjer vi nya gravstenar, textkompletteringar, renoveringar samt ommonteringar i närområdet.


Kontakta din lokala byrå för att boka ett första möte.

Gravplats och gravsten utgör en stor del av detta. Här finner du alla våra gravstenar - stående, liggande och hjärtformade i olika stenmaterial. Köp direkt i webshopen eller ring oss. Det är gravstenar som är billiga beroende på att vi t. Vi har billiga gravstenar i lager.


När släktforskaren Urban Markus upptäckte att gravstenarna i Sölvesborg inte fanns dokumenterade tog han saken i egna händer. De senaste dygnen har flera gravar på Kapellkyrkogården, Mjällby kyrkogård och nya Östra kyrkogården i Sölvesborg plundrats på allt av värde.


Det finns ett antal sökmotorer för att hitta svenska gravstenar som kan användas för att ta reda p? Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Stort utbud av dekor- och motivsortiment för gravstenar ! Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige. Vi ritar även upp personliga dekorer i de fall man har ett speciellt önskemål. John Hedberg vill hedra sin farfar, Hanös sista lots, med att placera hans gravsten på Hanö.


Det skulle bli ett fint minnesmärke över befolkningen. Sveriges största register för begravningar, läs om Gammalstorps kyrkogård i Sölvesborg. Vi listar beskrivning av platsen bilder hur du hittar dit.


En gravsten kommer att finnas kvar i flera generationer för att hedra minnet av en unik person.

Kundtjänsten är för närvarande stängd. Det Norrländska familjeföretaget med mångårig erfarenhet inom sten. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig.


Gravstenar, bänkskivor, fönsterbänkar, fotostenar m. Vi arbetar med Nilssons Stenhuggeri i Sölvesborg. Det är ett gammalt företag med en gedigen erfarenhet vad gäller gravstenar men även andra stenarbeten. Västsvensk Stengravyr utför inskriptioner (stengravyr) på gravsten, förgyllning av text på gravsten och ommålning av gravstenstext.


Sölvesborgs Begravningsbyrå, Sölvesborg är en begravningsbyrå som hjälper er i Sölvesborg, Blekin. Jan Samuelsson tillverkar gravvårdar.


Det finns ett stort antal stilar och ornament att välja på och beställningar görs på gravstenar med eller utan fotografi. Förutom nytillverkning av gravstenar utför vi även renoveringsarbeten och textkomplettering på befintliga gravstenar samt återanvänder gamla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.