onsdag 24 juli 2019

Gravstenar

Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra.


Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige. Köp direkt i webshopen eller ring oss.

Ett traditionsrikt och skickligt. Att välja gravsten kan vara både svårt och jobbigt. Låt oss hjälpa er att föreviga era minnen med en vacker gravsten som blir precis så som ni tänkt er. Vi tillverkar allt ifrån gravstenar, murar, trappor och gatsten till grindstolpar, golvplattor, fönsterbänkar och bänkskivor.


Vi har billiga gravstenar i lager. Det är gravstenar som är billiga beroende på att vi t. Din lokala begravningsbyrå hjälper dig med gravsten. De har ett stort utbud att välja från.

Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. Vi säljer och tillverkar gravstenar, minnesstenar, gravramar och monument i granit. All vår granit kommer från Europa.


På gravplatsen har man rätt att uppföra en gravsten eller minnesmärke. Här kan du läsa råd och tips om gravstenar. Ta gärna god tid på dig att välja en.


Vi levererar till hela Sverige, bla Stockholm, Göteborg och Jönköping m. Stort utbud av dekor- och motivsortiment för gravstenar ! Vi ritar även upp personliga dekorer i de fall man har ett speciellt önskemål. Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål. Där kan släkt och vänner under lång tid framöver samlas för att minnas den avlidna.


Graven är en viktig plats. Ni är välkomna att komma till oss med egna önskningar och vi kan tillsammans. Vi hjälper dig med att köpa en prisvärd gravsten av god kvalitet.


Få en kostnadsfri offert på en vacker gravsten. Personliga gravstenar efter önskemål.

Det Norrländska familjeföretaget med mångårig erfarenhet inom sten. En gravsten är en, vanligtvis skulpterad eller gravera sten som placeras ovanpå en grav. Seder och bruk av gravstenar varierar mellan olika religioner.


Se vårt stora utbud av höga och smala gravstenar som kan vidareutvecklas med ny design vid önskemål. Kontakta oss och få en kostnadsfri offert.


Välj bland våra hundratals prisvärda gravstenar i olika utformningar. Välkommen att besöka vår stora utställning av gravstenar och gravvårdar vid Skogskyrkogården i Stockholm. Vi kan även tillverka andra modeller enligt era önskemål.


Här finner ni vårt utbud utav barnstenar. Kundtjänsten är för närvarande stängd. Stenhuggeri med inriktning på gravstenar och köksbänkar av förstklassigt råmaterial.


En minnesvård över någon kär är ett minne om livet som varit. Att ha en plats där man kan känna att man fortfarande är nära, fast döden skiljt oss åt.


På vårt stenhuggeri i Täby utanför Stockholm utför vi allt arbete i vår verkstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.