onsdag 17 juli 2019

Grekisk restaurang norrtälje

Norrtalje, Sverige: Se TripAdvisor-resenärernas omdömen om restauranger i Norrtalje och sök efter kök, pris. Restaurang Zorbas på väddö. Njut av allt det goda Roslagen bjuder på, restauranger med lokala läckerheter, mysiga kaféer och bagerier med hembakt.


Under sommarsäsongen erbjuder vi lunch och en stor fin. Akilles Taverna serverar klassiska grekiska grillrätter, naturligtvis Souvlaki, men även Al á Carte-rätter.

Avhämtning ca % rabatt. Sista minuten-erbjudanden. Varmt välkommen till Piren, endast minuters gångavstånd från. Vår matlagning präglas av gamla traditioner och maten baseras på typiskt grekiska matvaror som.


Vårt utmärkta kök serverar dagensrätt och sommartid. Reviews "Oj vad jag rekommenderar att äta lunch här. Norrtälje välkomnar all slags aptit och törst.


Här kan du slinka in när andan faller för en längre lunch eller middag.

Missa inte chansen, boka nu! I Kärlekuddens restaurang, vår meny under veckan är vällagad och varierad. Klicka här för att få din sponsrade notering. Vi hittade inga restauranger.


Använd sökrutan längst upp för att söka igen! Vi återkommer så fort vi har mer information att ge och hoppas naturligtvis att vi snart ska. Har nu varit här ggr med.


Grekisk charm från Akilles Taverna. Hitta bra grekiska restauranger i Stockholm och få upp till 50% rabatt! Boka gratis på TheFork med omedelbar bekräftelse på din bokning.


Välkomna till vår restaurang ! Håll utkik för en snar uppdatering! Vi är med andra ord en helt kontantfri restaurang. PPETTIDER: Måndag - Torsdag: 16.


Ladda ner appen RoslagsWeb Din Guide till Roslagen. Frukostbuffé Gäster är varmt välkomna till vår. Här är de resultaten som ligger närmast Tennviksvägen.

Tanken bakom restaurangen är att skapa en så nära smak som vi kan komma med asiatiskt matlaggning. Burgare, dumplings eller creme brulee? Vi har något för alla smaker!


Bläddra ner i vår meny för att hitta just dina favoriter. Enhet med serveringstillstånd. Vi kan varmt rekommendera att ni tittar in på vår meny-sida.


Vi serverar lunch alla helgfria vardagar mellan 11. Måndagar och onsdagar grekisk dagens rätt.


Våra ambitioner med anläggningen är att dels säkerställa samma smak och kvalité i kedjans alla restauranger. Maestro är en liten och charmig familjeägd restaurang på Södermalm i Stockholm. Vi är den första kolgrills restaurangen i Kalmar och vi specialiserar oss på medelhavsköket. Alla tavernor med grekisk mat och dryck i Stockholm.


Sirtaki, Lilla KungsgatanGöteborg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.