måndag 22 juli 2019

Guld karat

Smyckesguld förekommer i ett flertal färger. Vi strävar alltid efter att ge dig högsta möjliga pris. Bäst i test enligt Aftonbladet. Hur många karat guldet är kan man se i stämpeln.


Vi berättar mer om olika typer av guldstämplar på karat guld och karat guld bland annat!

Guldets renhet mäts i karat. Det visar hur rent guldet är. Vi köper alla dina karat guld föremål till högt pris! Läs mer om våra guldpriser och våra guldpriser på Guldbrev.


Karat anger andelen rent guld. Guld är en ädelmetall som är vackert gul och mycket smidig till sin natur. Det gör det mycket formbart och färgen tillsammans med formbarheten är det som har.


Håller legeringen 50% guld, så blir guldhalten karat eller 5fin.

För vanliga ändamål, så är karats rent guld opraktiskt. Vi har information, guider och tips på ställen där du får mest pengar när du säljer guld. Vi har ett stort urval av ringar och smycken från de största tillverkarna men även egen produktion.


Ju högre karat desto högre är halten finguld i legeringen. Här hittar ni våra vackra guldringar. Guldhalten i guldsmycken bestäms via måttenheten karat. Hos oss kan du välja mellan.


Lär dig mer om guld, vitt guld, roségul rött guld. Beställ inom: Tim Min Sec. När du skickar in ditt guld via guldkuvert har du alltid dagars ångerrätt!


Guldpris för karat, karat och karat guld. Värdet på guldet varierar beroende på hur hög karat det är, du erbjuds alltså olika högt guldpris beroende på om ditt guld har 1 eller karat.


Rent guld har inte bara med äkthet och karat att göra. Vad är äkta guld - 1 eller karat ? Läs vår guide om guld och olika guldtyper före ni handlar hos oss.


Armban halsban ett par vackra örhängen. CARAT har ett stort urval av guldsmycken från många kända varumärken, samt våra egna modeller.

Vi använder cookies för statistik, anpassat innehåll och annonser. Läs om olika karat för guld.


Vad innebär karathalten på guld ? Guld är för mjukt för att användas i exempelvis smycketillverkning. The word " karat " is from the carob see which was used as balance scales to measure.


Från vigselringar och förlovningsringar till vardagligasmycken! Diamanter och guld till dagspris! Vi har märken som Tcol, Danidos, CasyDona. En baht guld motsvarar 1gram.


Sedan gäller det att hålla koll på antal karat. Investeringsguld har karat. Söker du en doppresent så har du kommit rätt. Vi har ett mycket stort sortiment av dopskedar, bägare, ljusstakar, sparbössor m. En liten guide om stämplar på smycken i silver och guld.


Finhaltstämplar, namnstämplar. Något lyxigt, exklusivt och tidlöst? Våra förlovningsringar i karat guld finns i många prisklasser och olika design. Guldörhängen, äkta örhängen i guld karat.


Vitguldsörhängen och rödguldsörhängen, fasta och hängande med pärlor och diamanter. Jämför priser och läs recensioner på Smycken. Prisjämförelse av guldpriser. Välj beräknad karat på ditt guld, som standard visar vi priserna för gram karats guld då karat är en vanlig guldhalt i.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.