onsdag 24 juli 2019

Indiska inredning

Skapa vackra möbler av hög kvalitet till rimliga priser. Snabb leverans och fri retur! Köp inredning i indiskas butiker eller i vår onlinebutik.


Vi har fri frakt över 1kr, handla enkelt på indiska. Fri frakt över 1kr Leverans 1-dagar Fri retur i butik. Upplev vår butik eller besök nätbutiken.

Dessutom har vi ett nära samarbete med två familjeägda. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder från. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för indiska.


Nu har INDISKA slagit upp portarna för INDISKA Shop Online, som kommer erbjuda ett brett sortiment inom mode, accessoarer och inredning. Möbelserien Indo består av handgjorda indiska möbler där varje möbel är unik. Färgen på träet och den skiftande ytan gör att möbeln får.


Nordens största nätbutik för heminredning på nätet. Shoppa online till bra pris!

Handplockat och ofta egenimport. Telling Stories står för unik och personlig inredning med indisk och industriell touch. Allt designat i Stockholm av människor.


Indien är ett stort och folkrikt land som är välkänt för sin rika historia och sin rika kultur. Genom åren har indier skapat. Butik med orientaliska och indiska fairtrade-produkter.


Mestadels textilier i form av kuddar, överkast. Vi erbjuder mode, accessoarer och inredning med unik prägel och influenser från världens alla hörn. Alltid med fokus på kvalitet, passform och tidlös design. Malmal, Paradiso, alla de klssiska härliga mönstren!


INDISKA är ett svenskt familjeföretag som funnits i mer än 1år. Vi säljer mode, inredning och accessoarer med modern och unik prägel i våra 1butiker i. Vi har ett stort kontaktnät i Indien och vi kan erbjuda dig som grossist, återförsäljare.


Udda Tina är inredningsbutiken på nätet. Våga skapa din egen unika stil! Indiska – Kläder, accessoarer och inredning. Förgyll vardagen med mode och inredning i indisk stil!


Upptäck nya former och färgkombinationer på LillaBuddha.

Gäller hela sortimentet av inredningsprylar som porslin, kuddar och gardiner, kläder och accessoarer. Vi tolkar Indiens kultur och gör till vår! Vi fick ta del av både fin inredning och en. Baazar har även möbler och inredning till det orientaliskt präglade hemmet med mycket färger och värme.


En möbel i mörkt trä som doftar lite rökelse? Om Therese Jag heter Therese Blomqvist och har länge haft inredning som ett intresse, framför allt hemma. Tänkte att fler kunde få lite nytta och tips som jag. Indisk stil kännetecknas av mörka trämöbler, rikligt med tunga textilier och religiösa motiv.


Egen import för lägsta pris på nytt och gammalt. Största utställning av asiatiska möbler i Sverige. Kinesisk hantverkstradition - endast hos Asia Furniture.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.