måndag 1 juli 2019

Lättbetongplugg

Prisvärt inomhusklimat, roligare renovering och smart förvaring. För alla montage i lättbetong. De vridna vingarna gör att pluggen skruvar sig in i lättbetongen när den slås in. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts.


Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. LÄTTBETONGPLUGG - Nylonplugg för tunga montage i lättbetong, leca och andra porösa material.

Trekantig massiv plugg avsedd att ta upp spänningskrafter för att minimera sprickbildning i lättbetong eller Leca-block. Passar skruv med Ø 7-mm. Heco erbjuder ett komplett sortiment av skruvar för bygg- och snickeriindustrin.


Några exempel är träskruv, gipsskruv, plåtskruv, borrskruv och farmarskruv. Plugg för infästning i lättbetong. Jomas lättbetongplugg används till pendelkramla nr. Beställ allt inom Universalplugg m. Montera exempelvis räcken, konsoler, rörhållare, sanitetsgods.


Invändig sexkant i plugghuvudet.

Gör iskruvningen enkel med sexkantsnyckeln. Lättbetongplugg utvecklad speciellt för lättbetong och får bara användas för detta. Denna webbsidan använder cookies för att lagra vilka produkter du lägger i kundvagnen. Genom att du fortsätter utan att ändra inställningarna i webbläsaren.


Vi använder cookies för att se till att vi ger dig den bästa upplevelsen på vår hemsida. Om du fortsätter att använda den här webbplatsen kommer vi att anta. PZ God-kännande Borrhålsdiameter Min. Pluggen monteras med sexkantsnyckel och.


Avsedd för infästning i porösa material som lättbetong och lättklinker (Leca). Den koniska kragen och den trekantiga profilen gör att.


Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök. Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt. För montage i lättbetong, leca och andra porösa material.


Referenser Denna artikel om förbandsteknik saknar väsentlig information. Mässingsplugg PA (5) Mässingsplugg PA (5) Mässingsplugg för tunna skivmaterial. Försedd med en spetsig metallhylsa. Välkomna till vår skruvskola, här kan du läsa om skruv från tillverkning till användning.


Vi har plugg för alla typer av infästning. Används inomhus vid montering av köksinredning och.

Köp universalpluggar, plastpluggar, lättbetongplugg ar mm. Handla med snabb leverans online på Fredells. Använd plast- eller nylonplugg samt skruv för lättare saker.


Eftersom lättbetong är porös, bör du använda en metallborr och en plugg som expanderar en bit in. XL-BYGG Palms Byggvaror 0. Hur skruvar man bäst fast hyllan i tegelväggen?


Vi jobbar med eget lager för snabba leveranser.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.