fredag 2 augusti 2019

Grön väggfärg

Stort utbud av trädgårdsprodukter. Se aktuella rabatt kampanjer här! Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Jämför Pris Och Köp Direkt Online! Nu 50%, 60% även 80% lägre pris!

Upptäck Beckers Färg för innervägg. Människan har alltid haft en längtan efter naturen. I kulörtrenden Gröna Drömmar har vi tagit naturen till människan. Kulörerna för tankarna till skogsväsen.


Vill du ge ditt hem en riktigt elegant finish rekommenderar vi vår väggfärg Extreme Durable, som ger en sammetsmatt effekt även på utsatta ytor som kök och hall. Väggfärg Nyans uppfyller Testfaktas kvalitetskrav. En svagt gråaktig vit kulör. Grönt kallas även för hoppets färg.


Innehåller lite grönt vilket gör att det passar perfekt in i den här paletten med blå, gröna och mintiga kulörer.

Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Låt det ta tid när du ska välja en ny väggfärg. Och nöj dig för allt i världen inte med den lilla provkartan i måleributiken. Det är faktiskt färgen på.


Blått är relativt ovanligt men med rätt nyans blir även det mycket fint. Här har vi samlat vackra. Tål våtavtorkning och har hög täckförmåga. Den gröna trenden tar över inredningen.


Här är inspirerande tips på hur du inreder sovrum, kök, vardagsrum och badrum med gröna färger och nyanser. Utbudet är generöst och färgsortimentet är noga utvalt och testat. Auro väggfärg 3är vattenlöslig ekologisk färg som består av en blandning av naturliga mineraler och pigment, samt biologiskt. Ekologisk matt tak- och väggfärg.


Emily Slotte som driver bloggen Emsloo har valt att måla sin sons rum med Nordsjös Easy2Clean Deep Paris, en grå- grön nyans som ger rummet en mysig. Blått och grått är lugnande, medan grönt ger energi. Färgen spelar roll i sovrummet.


Högtäckande väggfärg som ger en slitstark och tålig yta som enkelt kan rengöras. Utmärkt för hall och korridor samt som takfärg i kök och badrum. Rätt färgval och med känsla.

Ja då kan det mesta bli snyggt. Vita väggar, nja inte en chans mot denna harmoniska hallfärg! Denna pin hittades av Of Stories. Levereras inom 2-vardagar.


Lady Wonderwall Avtorkningsbar väggfärg. Lady Balance Matt väggfärg med minimal lukt. L, glansinnefärg, brytbar, vattenburen.


LADY Wonderwall - en vacker silkematt väggfärg med helt unika robusta egenskaper.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.