fredag 9 augusti 2019

Handgjord keramik

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Handgjord keramik är en vardagslyx! Jag drejar i stengods och skickar inom Sverige. Den här sidan handlar om allt roligt man kan skapa för hand!


Här kan du finna inspiration inom keramik, sömna pyssel, smycken. Här finns vår verkstad och butik där du kan köpa handtillverkad keramik.

Mariaform handgjord keramik. Unik handgjord stengodskeramik skapad i den lilla ateljén på Gotland. Instagram : mariaformkeramik Sommarbutik. Unikt konsthantverk Keramik Inspirerad av livet.


HANDGJORD STENGODSKERAMIK All keramik i sortimentet drejas eller kavlas för hand i vår verkstad i Häggesled. Design och produktion av Anna Enström. Keramik är en av rådande inredningstrender och samtidigt tidlöst.


Nu släpper Granit en limiterad kollektion med handgjord keramik. Hos oss hittar du vacker handgjord keramik tallrikar, förrättstallrikar och djupa tallrikar i vitt med lite nött finish.

Marockansk keramik är handgjord till både form och målning vilket innebär att varje produkt är alldeles unik. Vi erbjuder vacker handgjord keramik och porslin – titta in på hemsidan för att veta mer. Mikaela Willers vackra handgjorda keramik, ljusstakar och krukor är några av våra personliga favoriter. De finns i mängder av läckra färger.


Leijon hittar du produkter som keramik, kuddfodral, tapeter och brickor i skandinavisk design. Denna handgjord keramikurna kännetecknas av enkelhet och modern stil i kombination med anmärkningsvärda detaljer. Dopamin har stor betydelse för fysiska och psykiska hälsan, påverkar till exempel beteende, intellektuella funktioner m. Att skapa är ren njutning för mej.


Vi trycker texter på vacker handgjord keramik som vi visar upp via denna blogg. Genom att själv bestämma vad som skall stå på din produkt kan du få en unik och. Nu öppnar jag även en keramikverkstad i Södra Mellby på Österlen. Intill verkstaden finns även en butik där jag framöver planerar att sälja min keramik.


I den pyttelilla keramikverkstaden mellan Gränna och Jönköping tillverkas brukskeramik i liten skala. Kombinerar keramikens praktiska egenskaper med den handgjorda känslan. Helt unik produkt som även kan läggas utomhus och som är lämplig inne i duschen.


Jag får ofta frågan varför jag valde att bli keramiker. Jag valde inte, det var menat att vara så. I believe "Craft is the answer - who cares what the question is".


Välkommen in i min värld av keramik.

Unikt, handgjort och en stor dos passion. Jag har synat undersidan så gott. En handgjord och lerig sådan så att säga. Vallauris är känd för sina ker a mik produkter och inte minst.


En butik med olivolja, keramik och delikatesser med smak från södra Italien. Hos oss på Gerbera hittar du alltid något som passar dig. För att göra det enkelt att kombinera som du vill, tillverkas all vår keramik i 13.


I vår fina butik möter du nya arbeten av nordvästskånska keramiker.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.