onsdag 14 augusti 2019

Hänglås klass 4 biltema

Nordens bredaste sortiment av tillbehör till hemelektronik! Delbetala i upp till månader. Spara tid och pengar med Kelkoo. Ett av marknadens kraftigaste hänglås av förkromat och ythärdat stål.


Med ett klippmotstånd på över ton och en bygel med Ø mm garanteras ett utmärkt. Detta dyrksäkra lås är godkänt enligt klass av SBSC.

Hänglås Abus 37RK-klass 4. Ett av de kraftigaste hänglåsen på marknaden - SSF klass, CEN class 5. Och då är det ju bra att man kan hitta det billigt någonstans. Leta i flera butiker samtidigt. Klasscertifi-erad enl europa. Rejält hänglås med mm vridlåsbygel.


Visar produkter inom kategorin Lås, hänglås. Beställ direkt eller köp i någon av våra butiker. Ett lås i högre klass uppfyller alltid.

Ett hänglås klass lämpar sig exempelvis till ett klassiskt gallerförråd där inbrottsrisken är relativt låg. Det ser ut som att det finns en bygel längre ned på styrstången att hänga ett hänglås i. Typiska användningsområden är till MC, mope båtmotorer.


För båtar över 2kilo och utombordsmotorer gäller SBSC klass 3. Men Safequip och Biltemas klass 3-lås. Större utbu bättre priser. Passa på att fynda redan idag! Spana in våra nyheter här.


Produkter i begränsat antal. Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på "Ja, jag har glömt mitt lösenord" skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Här finner du hänglåsbeslag och andra tillbehör till hänglås.


Sertifisert av SBSC, klasse (Sverige). Nøkkelen kan kun tas ut i låst posisjon. Du er nå registrert på BILTEMA nyhetsbrev. Dörr av trä eller aluminium ska vara förstärkt med godkänt dörrförstärkningsbehör klass.


Rostfritt hänglås RF-36 klass Bema. Mer info Lägg i varukorgen.

Motorbult för UBL- 100mm Bema. HÄNGLÅS A-COLLECTION KLASS BYGEL 14MM STEEL ALLOY. Certifierade och säkerhetsklassade enligt SF och SBSC i klass och klass 4. Biltema har börjat sälja ett Biltemas klass lås för 199:.


Vet ni om det räcker med klass tre hänglås på motorn eller måste man ha ett speciallås? Golv-väggankare WBA 10 klass 3. En af markedets kraftigste hængelåse af forkromet og udhærdet stål.


Med en klippemodstand på over tons og en bøjle med Ø mm garanteres en fortræffelig. Säkerhetsklassning för hänglås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.