torsdag 8 augusti 2019

Möbelolja

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Rygg mot rygg" driver vi nu detta företag ihop, och vi fortsätter att serva er kunder som bästa vänner! Möbelolja för obehandlade och tidigare oljade trämöbler. Ekologisk golvolja och möbelolja för normalt eller starkt utsatta träytor inomhus.


Harmlös, giftfri, ekologisk olja som förädlas med modern teknik till skonsam. Kan användas på ytor med hård belastning.


Träolja Olja in utemöbler, trall, altangolv och andra utsatta träytor så står de emot väder och vind bättre. Här hittar du träolja som passar de flesta olika.


Möbelolja

För bevarande av trämöbler, impregnerade träbyggnader och träbåtar. Motarbetar gråhet i uttorkat trä. Välkommen till Jula och prisvärd renovering!


Möbelolja

På JYSK finns alltid bra erbjudande till hemmet. Se vårt urval av madrasser, påslakan, kuddar, möbler och trädgårdsmöbler och köp online i dag på JYSK. Används för vård av möbler gjorda av ek med beteckningen "White Wash".


Oljade träytor blir allt mer populära i våra hem. Oljade massiva trägolv i ek är väldigt modernt och ger en mycket behaglig känsla och ett. Tänk på att sortimentet kan variera mellan butikerna. Nedan visas ett exempelutbud.


Transparent träimpregnering med naturlig citrusdoft för inomhusanvändning. Strunta i att köpa nya möbler. Måla om gamla – du spar tusenlappar och får en ny, kul hobby på köpet. Gammal teknik, färg, pigment, olja och vax.


Träolja tränger djupt ner i virket och ger en fräsch vattenavvisande behandling som motverkar uttorkning och minskar uppkomsten av torrsprickor. Vattenburen träolja som innehåller specialbehandlad linolja och rekommenderas för användning på tryckimpregnerat trä, obehandlat trä och tidigare inoljat trä.


Linoljebasera impregnerande träolja för utomhusbruk. För oljat eller tryckimpregnerat trä. Skyddar mot uttorkning och är vattenavvisande. Innehåller: Derivat av linolja.


Torrhalt: 100%Torktid: Genomhärdad efter timmar vid 20°C. Snabbar vid god luftväxling. Nej normalt inte, oljan ger ett bra skydd. Kan man lägga på en klarlack på oljan?


Möbelolja

IKEA - SKYD Träolja för inomhusbruk, Oljan förlänger livslängden på kökstillbehör av obehandlat trä. En vårdande och skyddande möbelolja som passar till alla träslag.


Det här är en olja med UV-skyd speciellt framtagen för ädelträ som t ex teak och ek. Oljan har en extrem god förmåga att tränga ner i. Du har ingen ångerrätt på den här produkten. Om du köpt en vara som tillverkats efter dina särskilda. Lack som bevarar, det kanske är dags att lacka köksbänken eller underhålla ditt trägolv?


Herdins har ett brett utbud av produkter inom just ytbehandling och. Var noga med att torka av all överskottsolja från ytorna när den trängt in i träet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.