onsdag 4 september 2019

Hm home sovrum

Du kan enkelt förvandla ditt sovrum med hjälp av vårt fantastiska sortiment av tillbehör, dekorationer och inredningsdetaljer. Om du vill inreda med blå toner i ditt sovrum, glöm inte den bruna färgen för att ge tyngd och jorda den svala kulören. Shoppa en sängkappa till ditt sovrum. Vi erbjuder bra priser och det finns ett urval av bomull och linnen.


Denna pin hittades av Ingrid Wenell.

Hitta (och spara!) dina egna pins på Pinterest. Har fått bra stil på sovrummet nu. Bakom gardinen från HM home sitter det fula fula gardrobsdörrar.


Förutom prisvärda inredningsdetaljer kommer butiken även att erbjuda diverse andra aktiviteter. Det gråa fortsätter vara trendigt, liksom naturmaterial, men även pastellfärger. HM HOME presenterar nu Classic Collection.


De subtila färgerna och rena linjerna är den röda tråden för såväl sovrum, badrum som vardagsrum. Missa inte vår grymma rea under Black Friday.

Mycket pasteller, grönt och guld. Billig inredning som ge mycket för pengarna. Glittrande paljetter, metallic, etniska mönster och djupa mustiga färger. I badrummet höjdes nyligen taket och då passade familjen på att sätta in ett fönster mot sovrummet.


På torsdag (sept) öppnar de upp sin största butik hittills: 3kvadrat mitt i centrala Stockholm. Eftersom varje dag börjar och slutar i ditt sovrum, har vi mycket inredning för att kunna göra det till en plats för såväl mjukstarter som för goda nätters sömn. Hos Em home hittar du inredning och möbler för alla smaker. Välkommen in till vår webbshop eller närmaste butik och hitta det du söker!


Sängkläder Kuddar ÖVERKAST. The assortment that ranges from high-quality bedlinen, to clever storage. Gröna toner i sovrummet. Ett dra-på-lakan i fintrådig och tätvävd bomullssatin.


Nya linnépåslakan från HM Home i en greige färg har nu hamnat här hemma i sängen. En dov färgskala och linne är även fortsättningsvis ett material som vi vill se i våra sovrum. Tankarna kring inredningsdetaljer intensifieras och även att inte rusa.


Sovrummet är mestadels inrett i vitt med små detaljer i ljuslila och grönt och mycket hjärtan! Här är några olika prydnadskuddar och en filt från HM home.

Säljes för 150:- styck eller 2för båda två. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Ett påslakanset i fintrådig bomullskvalitet som är tvättad för att få en extra mjuk och len känsla.


Spetskant runt både påslakan och örngott. Discover our fashionable range of women clothes, men clothes, kids clothes and home decor. Med inriktning mot unga som flyttar ofta satsar företaget på lättflyttade möbler och lampor. December Home Nu säljer Isabel Adrian och Steve Angello sitt lyxiga townhouse - spana in alla bilder här!


Ett sovrum som är harmoniskt. Med rätt soffbord till din soffa lyfter du hela vardagsrummet. Oavsett om du gillar trä, glas eller marmor, runda, fyrkantiga eller rektangulära så har vi.


Hemos actualizado la información acerca del uso de tus datos personales contenida en nuestra Política de Privacida que te invitamos a leer aquí.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.