torsdag 5 september 2019

Hög golvsockel

Köp online och välj om du vill hämta i varuhus eller få hemleverans. Välkommen in till Sekelskifte och våra klassiska golvsocklar ! Vi har både enkla golvsocklar och tredelade höga golvsocklar.


Vi marknadsför förädlade trävaror. Ett vackert golv förtjänar en vacker golvsockel.


I entrén på Skolbacken valde jag att bygga min egen, dels för att jag inte ville vänta på en specialbeställd.

Hitta tillverkare, återförsäljare och butiker av höga golvsocklar och golvlister. En hög profilerad golvsockel kan tillsammans med en bröstpanel till och med påverka den arkitektoniska gestaltningen av ett rum. Köp dina golvlister hos Byggmax.


Prislista foder och socklar. Vi har några vackra modeller av fönsterfoder och golvsocklar i högsta kvalitet. Virket är snickeritort vilket innebär att det går.


Golvsockel Höganäs Träprofiler Ek Faner 12x56mm 4m. Sockel Höganäs Träprofiler.

Detta för att gömma glipan mellan vägg och golv. Visningsalternativ: Sortera. Normalt sett fäster du golvsockel och kvartsstav med dyckert. Använd nivålist för att täcka rörelsefogar som uppstår om du har golv i olika nivåer.


Golvlister och golvsockel finns att köpa i trä, metall och plast - både höga och låga - för att passa alla olika sorters rumsmiljöer och budgetar. En golvsockel (även golvlist) är den byggnadsdelen som utgör väggens avslutning mot golvet. Om du vill sätta upp höga sockellister, ska du absolut göra dem själv. Dels för att du då får dem exakt som du vill ha dem, dels för att det blir billigare.


Köpa snygga, höga och billiga golvlister tex. På denna sida hittar du många bilder, annonser. Vi skall ha golvlister i allmogestil.


Men jag skulle vilja ha ännu högre lister, lite mer "gammeldags", för det tycker jag är så snyggt! Med socklar kan du dölja springan mellan golv och vägg. Vill du köpa nya golvlister eller golvsocklar som de också kallas.


Här nedan hittar du olika typer av golvlister från flera olika kända tillverkare. Men vi kan hyvla delvis efter dina önskemål. Smålands Trä och Lister AB.


Eget producerat byggnadsvirke av hög kvalitet till låga priser.

Väggpanel finns i många olika utföranden. Det kan både vara höga, dekorativa eller mer enkla och diskreta höga golvsocklar. Get without the ads. En sockel döljer skarven mellan vägg och golv.


Bröstlist Still hög sockel Soch S9. Mellan bräda Still hög sockel Soch S9. Foder Höganäs Träprofiler 12X56. Alltid toppkvalitet till kanonpris hos oss.


Klassisk sekelskiftessockel av kvistren furu. Handla smidigt direkt i webshopen! Vår tillverkning består av bland annat av lister. Höga och rikt profilerade golvsocklar kan tillsammans med en bröstpanel även bidra till den arkitektoniska gestaltningen av ett rum.


Pris kr per löpmeter fritt vår butik. Underlaget med tre gånger så hög fukt- och ångbeständighet som. Idealiskt för montering av golvsocklar och lister Lämpar sig för alla material.


Vackra sekelskiftesdetaljer bevarade i form av fungerande kakelugn, speglade pardörrar och fönsternischer, höga golvsocklar och bröstpanel samt fiskbensparkett.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.