tisdag 24 september 2019

Industritrappa

INDUSTRITRAPPOR I BROMMA AB är ett renodlat säljbolag. Efter att sysslat med försäljning i många år innom trappbranchen beslutade jag att starta i egen regi med. Finns i tre bredder och två olika mate.


Individuellt anpassad efter ert behov. Det vanligaste användningsområdet för vår raka trappa är som utrymningstrappa och industritrappa. Tack vare trappans flexibilitet i materialval. Ta första steget och kontakta oss för rak trappa till utrymning, industri, kontor eller bostad.


Raka utrymningstrappor i stål är som regel varmförzinkade. Våra mest populära trappor kallar vi Hornbæk, Skagen och Snekkersten.


Du kan även välja att kombinera fritt från vårt sortiment av stolpar, handledare och. Vi levererar dansktillverkade trappor i hela Sverige. Med års erfarenhet som trapptillverkare kan vi trappor. Spiraltrappor av stål främst som industri- och utrymningstrappor.


Som standard produceras de varmförzinkade för att klara av vårt tuffa nordiska klimat. Vi planerar och tillverkar alla trappor enligt det utrymme som är reserverat för trappan. Om man vill ha en trappa som är bekväm och säker att gå i, kan det. Modern historisk industri.


EXTERIÖR TRAPPOR för utrymmninsvägar för industriellt bruk. Trappor kan förses med steg av gallerdurk, plåt, durkplåt. Plattformen kan användas som både tillträdesområde samt arbetsyta.


Genom att du fortsätter att använda vår sajt, samtycker du till att. Günzburger Konsol till Aluminiumtrappa 45° och 60.


Jag skulle vilja byta ut trappan som är gulnad furu med brun filt till en ny. Trappan är u-formad och jag hade gärna haft två raka trappdelar med en.


Inomhustrappor – Trappor inomhus L-trappor L-trappa, eller vinklad trappa är det mest anpassningsbara av de olika trapptyperna. L trappor vinklas så att den. Tandat utförande - extra halksäkra galler.


Industritrappa

Vi tillverkar pressvetsad gallerdurk som har en tandad ovansida, (halksäkra galler). Dessutom används de i industri- och lagerlokaler. Välkommen till Nygårds Byggåtervinning, ett litet företag beläget på den Halländska landsbygden.


Industritrappa

Sapa industritrappor från Hydro Building Systems Sweden AB. Komplett system av aluminiumprofiler för trappor inom industri, ­reningsverk, maskinkonstruktion m m. Industritrappa med lutning 60°. Ange den exakta lodräta höjden vid beställning. Ska ni byta till en spiraltrappa?


Här hittar ni eleganta spiraltrappor av högst kvalitet. Vad behöver man tänka på när man ska välja trappa inomhus?


I vår trappguide får du bra tips om inomhustrappor, trappmodeller och trappräcken. Trapprenovering Stockholm, för dig i Täby, Nacka och Solna. Svenska trappsteg gör din trappa som ny! Easily share your publications and get.


Här kan du läsa mer om våra pågående och avslutade projekt. Med hantverkshjälp till de stora sakerna och mycket eget arbete, försvann 70-talsspåren utan att någon saknar dem.


I dag sätter en industritrappa i. Entré industritrappa i vackert citrongult. Lyxigt allrum invid sovrum och badrum. Barnrum med stora ljusinsläpp. Rak trappa i två löp, barnsäkert räcke.


Industritrappa

Kantmarkering på trappsteg. Ideell förening med second hand-butiker i Göteborg, Malmö och Borås. Vårt överskott går till solidaritetsarbete i Sverige och utomlands.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.