torsdag 12 september 2019

Stensåpa betong

Vattenavvisande impregnering för betong, puts och tegelytor. Skonsam stensåpa för natursten och betong. Stensåpa för rengöring och ytskydd av betong resp. Ingår i Capton Super Floor System.


Rengör skonsamt utan att skada. Står iofs inget på förpackningen om att man kan använda det till diskbänkar ( betong, granit etc).

Komplettera med impregnering för bäst resultat. Klicka på bilden för att ladda ner. I ett kök måste betongen vara helt tät så att inte matrester mm får fäste.


Lämplig stensåpa är t ex Steinfix eller Steinfix 60. Ett riktigt bra betonglack för ytbehandling av betong, sten, murbruk och mycket annat. Slitstarkt och skyddar ytan på ett väldigt bra sätt! Numera finns även speciella stenprodukter som stensåpa, stentvål och stenolja i fackhandeln, men enligt Ingvar Hedenrud lär det fungera lika bra med en.


Med en gjuten bänkskiva i betong får köket ett speciellt och personligt utseende.

Att gjuta bänkskivan är ett äkta hantverk. Med snart år i branschen har vi marknadens största utbud av marksten och stenplattor för trädgårdsbruk. Alltid låga priser och kunnig personal. Såpa impregnerar och skyddar betongen.


Använd ren såpa eller stensåpa och blöt ner ytan med såpblandningen. Låt betongen absorbera vätskan och upprepa två. Terrazzoytorna ska tvättas regelbundet med såpa (gul, grön, eller stensåpa ). Jag har gjutit en bänkskiva i betong.


Har slipat den och behandlat den med vattenglas. Impregnering som skyddar alla typer av betong och marksten mot grön påväxt och nedsmutsning. Miljöcenter AB - Kvalitetsvägen 1. En specialanpassad såpa för sten. Den både rengör och skyddar naturstenen.


Såpan är framställd av vegetabiliska oljor och har en oslagbart hög fetthalt men. PH-neutral naturprodukt för behandling och underhåll av alla typer av sten, betong och terrazzo.


Stentvålen skyddar stenen vid regelbunden användning. Bli mästare i din trädgård! Som STAMMIS får du den bästa starten med kunskap och kvalitet.

För att få en vatten- och smutsavvisande yta tvättar han den med stensåpa och vaxar också in vissa ytor. För att skydda betongen och ge den en mjukhet och lyster ska den slipas och ytbehandlas. Men sedan snart tio år tillbaka är det betong som. XL-BYGG Bygglädjen Ljungby AB 0. Olja eller stensåpa till ytbehandling av bänkskivan, liter.


Den består av pigmenterad betong med framslipad ballast. Blanda flygaskecement (bascement Skövde) med ofärgad primer till en tjock massa, den ska inte alls vara flytande.


En liten mängd stensåpa rekommenderas att blandas i vattnet vid varje städöverfart. Efterbehandla med olja eller stensåpa för att få en vattenavvisande yta. Betong, Asfalt, Spricklagning.


Rätta text- och faktafel Anmäl till Pressombudsmannen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.